Mergi direct la conținut »
FRF l-a sancționat pe Daniel Prodan cu avertisment scris!
Sport Libertatea > Sport > FRF l-a sancționat pe Daniel Prodan cu avertisment scris!

FRF l-a sancționat pe Daniel Prodan cu avertisment scris!

Lui Daniel Prodan i-a venit acasă azi, în jurul ore 12.30, plicul cu sancțiunea dictată de Comisia de cercetare disciplinară din cadrul FRF. Forul condus de consilierul FRF Gabriel Bodescu a decis să-l sancționeze pe directorul sportiv cu avertisment scris pentru ”declarații defăimătoare”, de bază printre ”capele de acuzare” fiind articolele apărute în cotidianul ”Libertatea”.

Decizia legată de penalizare este semnată de către Răzvan Burleanu, președintele nevalidat al Federației Române de Fotbal, cel care, pe 3 iunie va avea de trecut testul instanțelor de judecată, în urma contestațiilor făcute de AJ Giurgiu, Corvinul Hunedoara și Poli Timișoara.

Reacția lui Daniel Prodan a fost dură. Oficialul federației nu recunoaște comisia ș2i a comentat astfel decizia:

”Nu permit să primesc un avertisment scris din partea unui președinte nevalidat, un personaj parașutat în fotbal, fără niciun fel de cunoștințe de management sportiv. Nu recunosc comisia și nici acest avertisment primit pe declarații de genul: «Președintele nevalidat avea două calități: stătea bine-n zid și bătea bine aut, iar când lovea mingea, parcă era încălțat cu borduri, iar despre secretarul general Gheorghe Chivorchian – că a făcut parte din Cooperativă»! Accept să fiu urecheat de un Puiu Iordănescu, Emeric Ienei, Cornel Dinu, Țiți Dumitriu, oameni grei din fotbalul românesc, nu de un puști de 29 de ani pentru care cea mai grea materie la școală a fost Educația Fizică și Sport!”.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close