De Daniel Conțescu,

Cumpărat în această vară de la Inter Milano cu 8 milioane de euro (plus două milioane bonus), ”vârful” naționalei a punctat aseară pentru Reading, în minutul 63, la 1-1 cu Wycombe Wanderers, din Cupa Ligii Angliei.

Partida a ajuns la loviturile de departajare, unde Pușcaș a mai punctat o dată, și s-a terminat cu scorul 4-2 pentru Reading, care s-a calificat mai departe.

”Sunt John”

Pușcaș s-a acomodat redepe la Reading, deși nu are familia alături. ”A plecat de mic de-acasă, așa că știe să-și poarte singur de grijă”, dau asigurări apropiații. George este cazat la hotel, iar clubul i-a pus la dispoziție o mașină cu șofer.

La primul antrenament, ”Pușchi” a suferit un șoc. Un chip cunoscut îi tot dădea târcoale pe teren. ”Îmi părea cunoscut. Mi-a fost o rușine, că nu știam de unde să-l iau”, povestește golgheterul României de la Euro 2019 de tineret.

Și-a luat inima-n dinți și l-a abordat pe respectivul, care, politicos, s-a prezentat imediat: ”Sunt John! John O’Shea”.

Fostul stopert irlandez este o glorie a celor de la Manchester United, pentru care a jucat în perioada 1998-2011 adică epoca de aur a ”diavolilor”, în care trupa lui Sir Alex Ferguson făcea legea în Premier League.

John O’Shea

În vârstă de 38 de ani, irlandezul s-a retras anul trecut din activitate, de la Sunderland, iar acum a luat-o de jos în antrenorat, ca ”secund” la Reading al portughezului José Gomes.

Citeşte şi:

EXCLUSIV | Secretul fotbalistului George Pușcaș, noul număr 9 al naționalei. Atacantul dă bani grei unui specialist, ca să devină starul României

România U21 – Germania U21 2-4, în semifinala Euro 2019. Tineret, mândria țării! După Generația de Aur, avem Generația de Bronz! Am condus la pauză cu dubla lui Pușcaș, atacantul șlefuit de mental coach. Am rezistat doar o repriză contra unor nemți mai proaspeți

George Pușcaș, vândut englezilor. Palermo a intrat pe mâna firmei Sport Capital Investments Ltd

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre