De Daniel Conțescu,

Cumpărat în această vară de la Inter Milano cu 8 milioane de euro (plus două milioane bonus), ”vârful” naționalei a punctat aseară pentru Reading, în minutul 63, la 1-1 cu Wycombe Wanderers, din Cupa Ligii Angliei.

Partida a ajuns la loviturile de departajare, unde Pușcaș a mai punctat o dată, și s-a terminat cu scorul 4-2 pentru Reading, care s-a calificat mai departe.

”Sunt John”

Pușcaș s-a acomodat redepe la Reading, deși nu are familia alături. ”A plecat de mic de-acasă, așa că știe să-și poarte singur de grijă”, dau asigurări apropiații. George este cazat la hotel, iar clubul i-a pus la dispoziție o mașină cu șofer.

La primul antrenament, ”Pușchi” a suferit un șoc. Un chip cunoscut îi tot dădea târcoale pe teren. ”Îmi părea cunoscut. Mi-a fost o rușine, că nu știam de unde să-l iau”, povestește golgheterul României de la Euro 2019 de tineret.

Și-a luat inima-n dinți și l-a abordat pe respectivul, care, politicos, s-a prezentat imediat: ”Sunt John! John O’Shea”.

Fostul stopert irlandez este o glorie a celor de la Manchester United, pentru care a jucat în perioada 1998-2011 adică epoca de aur a ”diavolilor”, în care trupa lui Sir Alex Ferguson făcea legea în Premier League.

John O’Shea

În vârstă de 38 de ani, irlandezul s-a retras anul trecut din activitate, de la Sunderland, iar acum a luat-o de jos în antrenorat, ca ”secund” la Reading al portughezului José Gomes.

Citeşte şi:

EXCLUSIV | Secretul fotbalistului George Pușcaș, noul număr 9 al naționalei. Atacantul dă bani grei unui specialist, ca să devină starul României

România U21 – Germania U21 2-4, în semifinala Euro 2019. Tineret, mândria țării! După Generația de Aur, avem Generația de Bronz! Am condus la pauză cu dubla lui Pușcaș, atacantul șlefuit de mental coach. Am rezistat doar o repriză contra unor nemți mai proaspeți

George Pușcaș, vândut englezilor. Palermo a intrat pe mâna firmei Sport Capital Investments Ltd

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism