De Daniel Conțescu,

Tatăl lui Fane n-a fost de acord cu relaţia

Cel care a fost al doilea tată pentru fotbalistul lui Lazio a continuat. “99,9 la sută ea l-a învăţat să se retragă de la naţională. O fi zis: «Ia dă-i încolo!». Îl influenţează foarte mult. Vă daţi seama, femeile sunt oricum mai mature decât bărbaţii. Dacă ea are cu 7 ani mai mult decât el, înseamnă că are, de fapt, vreo 50 de ani, ca experienţă de viaţă, mă refer! Taicăsu nu era de acord cu relaţia lor. Sunt împreună de 5-6 ani”, povesteşte, supărat, Mielu Teodorescu, vecinul care i-a fost ca un tată lui Ştefan Radu.

13 selecţii, nici un gol


Ştefan Radu a debutat în naţionala României pe 15 noiembrie 2006, cu ocazia amicalului câştigat de tricolori pe terenul Spaniei, cu scorul de 1-0, prin golul lui Ciprian Marica. De atunci, Fane a mai bifat 12 prezenţe sub tricolor, fără să marcheze. Ultima lui apariţie în prima reprezentativă s-a consumat anul acesta, pe 22 martie, când România a remizat la Budapesta cu Ungaria (2-2).

Punea apă în vişinată

Ştefan Radu a fost un copil cuminte, care n-a prea făcut năzbâtii. “Fănică a fost un copil amărât, dar nu făcea năzbâtii. Îmi aduc aminte de o singură nebunie, pe care a făcut-o prin clasa a VIII-a. În dormitor, unde se jucau copiii, exista o damigeană cu vişinată! Ei scoteau vişinată cu cana şi puneau la loc apă! Până când m-a certat Marieta, nevastă-mea: «E slabă rău vişinata asta! Mielule, tu pui apă în ea?». «Nu, femeie, eu prefer votca», i-am răspuns. Fănică mi-a recunoscut, peste timp, că ei erau cei care furau vişinata!”, ne-a povestit amuzat Mielu Teodorescu.

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație
Recomandări

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație

 

Jucătorul a leşinat la moartea părintelui

Mielu Teodorescu şi-a amintit un episod petrecut la decesul tatălui lui Ştefan Radu. “Fănică l-a iubit foarte mult pe tatăl său. A leşinat la moartea lui, l-a luat Salvarea atunci. Plângea la mine în braţe şi îmi zicea: «Acum, tu ai rămas tatăl meu!». Eu sunt cel care l-a crescut. La mine mânca, la mine se juca împreună cu fiul meu, Bogdan, acasă la el mergea doar să se culce. Taicăsu era şofer de TIR, căra Brifcor sau Cico, nu prea venea la meciurile lui. Dacă a fost o dată sau de două ori pe stadion”, ne-a declarat Mielu Teodorescu.

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente