Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Mihai Stoica a luat o decizie DRASTICĂ în puşcărie: "Nu mai fac!"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > EXCLUSIV / Mihai Stoica a luat o decizie DRASTICĂ în puşcărie: "Nu mai fac!"

EXCLUSIV / Mihai Stoica a luat o decizie DRASTICĂ în puşcărie: „Nu mai fac!”

Mihai Stoica, managerul general al "roş-albaştrilor", se află închis la închisoarea Rahova încă din 4 martie, fiind unul dintre cei opt arestaţi în celebrul "Dosar al Transferurilor". La început, "Meme" a suportat foarte greu detenţia şi a făcut orice să-şi spună public oful. A trimis mereu mesaje pe care alt angajat al campioanei le posta pe contul de Facebook al oficialului arestat.

Primul mesaj a venit la doar 12 zile de la arestare şi suna foarte recalcitrant: „Mi-am zis că cel mai bine e să stau low profile, dar, din păcate, nu prea mă lasă unii. Îi rog, totuşi, să aibă puţină decenţă în ceea ce mă priveşte. Să nu mai abereze. Nu mă cert cu nimeni aici, nu fac plângeri din cauza condiţiilor în care stăm sau a condiţiilor meteo. Austeritatea nu este sinonimă cu mizeria. Chiar dacă sunt într-o situaţie cel puţin ciudată, pe care nimeni nu mi-o poate explica, executând o pedeapsă pe care nimeni n-a solicitat-o, promit tuturor că voi ieşi mai puternic, mai motivat şi la fel de efervescent. Iar dacă n-o să apară Iphone 6 până ies, e şi mai bine. Oricum, eu rămân pe BlackBerry. Keep calm & go 4 the double! P.S. Rocky, ala de la Cluj se pune dublu. Mai ai 5 de dat”, a scris atunci Mihai Stoica, pe contul sau de Facebook.

„Gigi a clănţănit tot timpul, dar n-a înmuiat pe nimeni”

Mihai Stoica a continuat o perioadă să se mai umfle în pene pe Facebook, s-a plimbat prin toate instanţele posibile, inventând tot felul de motive pentru a cere eliberarea şi, la un moment dat, ca să nu cumva să nu respecte şi el moda lansată de arestaţii din fotbal, a cerut şi o internare din motive numai de el ştiute. În ultima perioadă, însă, Mihai Stoica a refuzat orice comunicare publică, n-a mai trimis niciun mesaj şi pare că s-a resemnat că n-are cum să iasă de după gratii înainte de finalul pedepsei de trei ani şi şase luni primite. Explicaţia e simplă. Au spus-o alţi colegi de celulă ai lui Stoica, iar vorba a ajuns în multe medii. „Nu vrea să păţească precum Gigi Becali. Zice mereu: «Nu mai fac aşa ceva!». Aţi văzut că Becali a clănţănit tot timpul şi nu numai că n-a înmuiat pe nimeni, ba, dimpotrivă, parcă i-a înrăit şi pe judecători, şi pe reprezentanţii puşcăriei de la Poarta Albă, unde se află încarcerat. Meme mai speră la o eliberare înainte de termen, dar a înţeles că dacă trimite mesaje pe Facebook sau dacă se mai vaită mult, nu primeşte niciun ajutor, ci mai mult îşi face rău”, a dezvăluit un fost coleg de celulă de-al lui Mihai Stoica.

În ultima vreme, Mihai Stoica nu s-a mai implicat cu niciun sfat nici în viaţa echipei. Ultima decizie care i-a aparţinut şi care a fost pusă în practică la Steaua a fost numirea lui Nicolae Dică în rolul de antrenor secund al lui Costel Gâlcă.

 

 

 

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close