Mergi direct la conținut »
Face greva foamei pentru a convinge un fotbalist celebru să se întoarcă la echipa lui favorită | VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Face greva foamei pentru a convinge un fotbalist celebru să se întoarcă la echipa lui favorită | VIDEO

Face greva foamei pentru a convinge un fotbalist celebru să se întoarcă la echipa lui favorită | VIDEO

Fotbalul naște pasiuni puternice, iar suporterii fanatici sunt în stare să facă orice pentru echipele lor favorite sau pentru jucătorii lor preferați. Este și cazul unui fan tânăr al echipei turce Beșiktaș Istanbul.

Adolescentul a intrat în greva foamei, cu speranța că protestul său îl va determina pe atacantul german Mario Gomez (31 de ani) să se răzgândească și să revină la campioana Turciei. În sezonul trecut, Gomez a fost împrumutat de Fiorentina la Beșiktaș, formație pe care neamțul a ajutat-o să câștige titlul național. În plus, cu cele 26 de goluri marcate, internaționalul german a devenit golgheterul primei ligi din Turcia.

Mario Gomez a devenit idol pentru suporterii lui Beșiktaș în urma evoluției din stagiunea precedentă, numai că situația tensionată din Turcia, țară zguduită în ultimele luni de atentate teroriste și de o lovitură de stat eșuată, l-a făcut pe fotbalistul german să declare că nu dorește să se întoarcă la gruparea din Istanbul.

Tânărul suporter al lui Beșiktaș a postat pe Twitter o înregistrare video în care menționează că a intrat în greva foamei pentru a-l face pe Mario Gomez să se întoarcă la campioana Turciei. “Am câteva cuvinte pentru Mario Gomez. Ai spus că în Turcia domnește teroare și că a fost un puci, dar în München, în Dortmund, în Paris sau în Bruxelles nu este teroare? Acestea sunt problemele întregii lumi, nu doar ale Turciei. Orice om greșește, dar important este să ți-o recunoști. Întoarce-te și devino golgheter!”, sunt cuvintele rostite de fanul intrat în greva foamei. 

Close
Închide
  Close