Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

FCSB a intrat în cantonament la baza proprie. Fotbaliștii au fost supuși testelor COVID 19

Echipa de fotbal FCSB şi-a reluat activitatea odată cu expirarea stării de urgenţă, iar jucătorii şi membrii staffului au intrat, vineri, în cantonament la Baza Sportiva FCSB, unde vor rămâne cel puţin 14 zile, a anunţat clubul pe pagina sa de Facebook.

Toţi membrii delegaţiei roş-albastre au fost supuşi ”testelor COVID-19 şi triajului epidemiologic”, în conformitate cu normele în vigoare.

De sâmbătă, când vor primi rezultatele testelor COVID-19, jucătorii vor putea începe antrenamentele în serii de câte patru, fiecare serie fiind supervizată de câte un membru al staffului tehnic şi medical, potrivit Agerpres.

Pentru reluarea antrenamentelor, echipele din Liga I sunt nevoite să intre în cantonamente centralizate cu regim închis, aceleaşi condiţii fiind valabile şi după reluarea competiţiei. Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că intenţionează să reia actuala ediţie a campionatului Ligii I în weekendul 13-14 iunie.

Cluburile din Liga I, care îşi reiau pregătirea centralizată după 15 mai, sunt obligate să efectueze câte 3 teste pentru COVID-19 fotbaliştilor, la intrarea în baza de antrenament, în ziua a 7-a şi a 14-a.

Liga I a fost întreruptă după primele două etape din play-off, CFR Cluj ocupând primul loc, cu 30 de puncte, urmată de FCSB, cu 26 puncte, Universitatea Craiova, 26 puncte, etc.

Close
Închide
  Close