MENIU CAUTĂ
01 Dec. 2017 07:55

FIFA dă asigurări că tragerea la sorți a grupelor Cupei Mondiale din 2018 nu va fi măsluită: “Toate bilele sunt la fel”

Distribuie

Federația Internațională de Fotbal (FIFA) a ținut să-i liniștească pe microbiști, afirmând că tragerea la sorți a grupelor Cupei Mondiale din Rusia nu va fi măsluită prin bile cu aspecte diferite sau prin bile încălzite ori răcite.

Reacția FIFA este urmarea îngrijorării exprimate de mai mulți iubitori ai fotbalului pe rețelele de socializare, îngrijorare care are la bază o afirmație făcută anul trecut de Sepp Blatter, fostul șef al forului mondial. Tehnic, este posibil (n.r. – să încălzești sau să răcești bilele, pentru a măslui tragerea la sorți). Nu s-a întâmplat la evenimente organizate de FIFA, dar am văzut-o la evenimente organizate de UEFA', a declarat elvețianul, în 2016, cotidianului argentinian La Nacion.

Evenimentul va avea loc pe 1 decembrie

Oficialii FIFA au încercat să risipească temerile microbiștilor. Nu e nimic adevărat (n.r. – în cele afirmate de Sepp Blatter). Toate bilele sunt la fel: nu se simt diferit la pipăit, nu este una mai caldă sau mai rece decât alta. Doar soarta va decide componența grupelor', a explicat Chris Unger, directorul departamentului competiții din cadrul forului fotbalistic internațional, citat de Evening Standard.

Tragerea la sorți a grupelor Cupei Mondiale din 2018 va avea loc pe 1 decembrie, la Sankt-Petersburg.

Loading...
Comentarii