Suspiciunile legate de implicarea mai multor jucători de la FC Caransebeş în meciuri trucate pentru câştiguri uriaşe la casele de pariuri au tulburat serios apele la clubul din oraşul de pe Timiş şi Sebeş. Problemele însă sunt mai mari de atât, pentru că mai mulţi jucători au câştigat litigiile cu clubul gugulan, iar preşedintele Consiliului Director ameninţă cu plângeri penale împotriva celor care ar fi păgubit bugetul local, scrie expressdebanat.ro.

Publicația on-line prezintă și un caz (AICI, detalii). FC Caransebeș a pierdut încă un meci suspect din campionatul Ligii a II-a de fotbal, 0-3, în deplasare, cu Chindia Târgoviște!

Asupra mai multor jucători gugulani planează suspiciuni cu privire la implicarea lor în trucarea unor meciuri pe care s-au pariat sume fabuloase la casele de pariuri. Din țară, dar mai ales din străinătate, în special Serbia, Bulgaria și Singapore, scrie publicația amintită.

Formația este condusă de un italian, Giovanni Pisano, care a mai antrenat la FC Balotești.

bilet

bilete

 

De-a lungul timpului, o singură persoană a reacționat, cerând în Comitetul Executiv interzicerea ca meciurile din Liga 2 a României să fie trecute în oferta de pariuri.

Revenind la Gloria Buzău, Departamentul de Integritate al federației a întocmit un dosar referitor la 12 meciuri suspectate că ar fi fost aranjate, iar acesta a ajuns la Comisia de Disciplină.

Conform Mediafax, din declarațiile celor care au depus probe reiese faptul că meciurile din Liga a II-a ar fi fost trucate, rezultatele acestora fiind jucate la mai multe case de pariuri din străinatate. Sursele citate au afirmat că meciurile trucate se află și în atentia autorităților române, care au recomandat însă ca speța să fie analizată de către instanțele sportive.

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament
Recomandări

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament

Conform surselor ProSport, meciurile dubioase din sezonul 2014-2015 al Ligii 2 care apar în hârtiile anchetatorilor sunt următoarele:

Etapa 2, 6 septembrie 2014: Academica Argeș – Gloria Buzău 3-0

Etapa 4, 20 septembrie 2014: ACS Berceni – Gloria Buzău 4-2

Etapa 5, 27 septembrie 2014: Farul Constanta – Gloria Buzău 4-0

Etapa 14, 22 noiembrie 2014: FC Voluntari – Gloria Buzău 5-1

Etapa 15, 29 noiembrie 2014: Gloria Buzău – ACS Berceni 7-1

Play-off, 18 aprilie 2015: FC Voluntari – Gloria Buzău 5-2

Play-off, 2 mai 2015: CF Brăila – Gloria Buzău 3-2

Play-off, 15 mai 2015: SC Bacău – Gloria Buzău 4-0

Play-off, 27 mai 2015: Academica Argeș – Gloria Buzău 5-1

Play-off, 30 mai 2015: Gloria Buzau – Rapid CFR Suceava 1-3

Secretarul general al clubului Gloria Buzău, Dumitru Marcu (65 de ani), fost campion cu Universitatea Craiova și fost internațional român, a spus, la Sport Total FM, faptul că ”se face din țântar armăsar, iar dacă un jucător vrea să «tranteasca» o partidă, o poate face fără ca oamenii din conducere să afle”.

”Nu se pune problema sa suspectez vreun meci aranjat. Am fost secretar general, dar nu știu de niciun astfel de aranjament. Nu am fost director sportiv. Am o fișă a postului separată, am alte atribuțiuni. Eram observator atunci…

Cred ca ceva a iesit de la niște jucatori care au plecat de aici, restanțe pe la unii, echipa e în insolvență…

Să fiu sincer, cred că se face din țânțar armăsar. Sunt restanțe, unii au 3 luni, alții 4, unii nu au deloc, deci nu e cum zice presa. La toate echipele sunt probleme… Pâna la urmă, dacă un jucător vrea să facă ceva, o face și conducerea nu are cum să afle”, a declarat Dumitru Marcu, la Sport Total FM.

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor