Mergi direct la conținut »
Florin Andone vrea s-o bată pe Real, la Madrid: ”Să jucăm ca şi cum ar fi ultimul meci din Liga Campionilor”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Florin Andone vrea s-o bată pe Real, la Madrid: ”Să jucăm ca şi cum ar fi ultimul meci din Liga Campionilor”

Florin Andone vrea s-o bată pe Real, la Madrid: ”Să jucăm ca şi cum ar fi ultimul meci din Liga Campionilor”

Real Madrid va juca, miercuri seară, pe propriul teren, cu Galatasaray Istanbul, în etapa a 4-a a grupelor din Liga Campionilor.

De Ciprian Iana,

Florin Andone, 26 de ani, atacant la Galatasaray, a afirmat, într-o conferință de presă, că, la Madrid, nu se poate juca la egal, pentru că echipa sa ar pierde jocul.

”Vom juca pe unul dintre cele mai dificile stadioane din lume. Trebuie să ieşim pe teren optimişti, deoarece dacă vom intra cu gândul să facem un egal vom pierde. Avem încredere că putem scoate un rezultat bun. Trebuie să dăm maximum din primul până în ultimul minut”, a spus Florin Andone.

Internaționalul român a continuat: ” E dificil să ştii cum să câştigi contra acestei echipe, Realul nu încetează să mai fie Real, una dintre cele mai bune formaţii din lume. Rămâne la un adversar de temut şi de respectat şi trebuie să jucăm ca şi cum ar fi ultimul meci din Liga Campionilor”.

Pentru a continua lupta pentru locul 3 și, implicit, pentru primăvara europeană, Galatasaray Istanbul nu trebuie să piardă partida de miercuri, cu Real Madrid.

În meciul tur, disputat pe 22 octombrie, la Istanbul, Real Madrid s-a impus cu 1-0, printr-un gol marcat de Kroos, în minutele suplimentare ale meciului.

În clasament, după trei etape, Paris Saint-Germain este lider, cu 9 puncte, urmată de Real Madrid, 4 puncte, FC Bruges, 2 puncte și Galatasaray, 1 punct.

Close
Închide
  Close