MENIU CAUTĂ
09 Sep. 2018 12:59 , de Daniel Conţescu

Florin Anghel, românul care pictează cu gura, i-a făcut un tablou lui Pau Gasol. Baschetbalistul spaniol i-a mulțumit public

Distribuie

Florin Anghel, românul care pictează cu gura, i-a făcut un tablou lui Pau Gasol. Baschetbalistul spaniol i-a mulțumit public.

Florin Anghel continuă să uimească dincolo de granițele României. Anghel este privit ca un adevărat fenomen în Spania. Din pricina handicapului, compatriotul nostru, imobilizat într-un scaun rulant, pictează ținând pensula în gură.

A imortalizat toate vedetele sportului iberic. Mai întâi, pe lista lui a fost jucătorul de tenis Rafael Nadal. În mai 2017, la turneul de la Madrid, Anghel s-a întâlnit cu Nadal, care apoi a promovat gestul românului pe pagina lui de Facebook, unde liderul ATP are milioane de prieteni virtuali.

Acum, Anghel i-a făcut o bucurie și lui Paul Gasol, baschetbalist spaniol care evoluează în NBA (campionatul nord-american), la formația San Antonio Spurs, unde s-a mutat după mulți ani la Los Angeles Lakers (2008-2014), dar și după un periplu la Chicago Bulls (2014-2016).

Pau Gasol (38 de ani), care apare înfățișat în tricoul 'taurilor' din Chicago, a primit bucuros cadoul și i-a mulțumit public lui Florin Anghel, pe Facebook, după ce s-a întâlnit cu talentatul român.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii