MENIU CAUTĂ
27 Feb. 2018 12:24 , de Daniel Conţescu

Florin Prunea îi întreabă pe cei care vor alege președintele FRF: ”Vreți «Ștefan Gheorghiu» sau vreți fotbal?” / VIDEO

Distribuie

Florin Prunea, omul de încredere al lui Ionuț Lupescu, îi întreabă pe cei care vor alege președintele FRF: ”Vreți «Ștefan Gheorghiu» sau vreți fotbal?”.

După demonstrația de forță a lui Ionuț Lupescu, care și-a lansat candidatura, luni, cu 29 de nume mari din fotbalul românesc în sală, plus alte două cu mesaje video puternice (Lucescu și Ferguson), ”avocații” celui care speră să devină șeful FRF pe 18 aprilie au ieșit la atac.

Florin Prunea (49 de ani) este omul alături de care Ionuț Lupescu (49 de ani) a dus zeci de bătălii, pe teren, la Dinamo și la națională, dar și pentru putere, în fotbalul românesc. Ca ”sindicaliști”, în 2005, au pus la cale o mișcare de protest împotriva ”cuplului dictatorial” Sandu – Dragomir. După miting, Lupescu și Prunea au întors armele și au mers la FRF.

Libertatea: Faci parte din comitetul de susținere al lui Ionuț Lupescu, în această campanie. De ce ar merita Lupescu să fie președintele federației?
Florin Prunea: Nu numai eu fac parte din acest grup de susținere, ci Asociația Generația de Aur. Noi facem campanie de un an pentru Ionuț Lupescu. este singura șansă pentru fotbalul românesc, ca să redevină ceea ce a fost, în momentul de față.

Alegătorii vor fi impresionați de faptul că Ionuț Lupescu are atâția oameni importanți alături de el?
Sunt singurii care vor devide președintele federației: Liga I, a II-a, a III-a, fotbalul feminin și futsal. Eu cred că Ionuț Lupescu îi va convinge.

Echipe paralele de campanie

Vei merge în campanie alături de Lupescu?
Nu. Ionuț are echipa lui de campanie, noi avem echipa noastră de campanie, Generația de Aur. Mergem complet separat. Nu avem niciun amestec în campania lui personală!

Mai e timp suficient, pentru a străbate toată țara și a convinge oamenii?
Sigur. Timp este suficient. Timpul se împarte. Dar trebuie să muncești, să muncești pe rupte. Avem aproape două luni în care trebuie să facem tot ce depinde de noi, pentru a fi gata pe 18 aprilie. Este singura șansă a fotbalului românesc de a schimba ceva.

Președintele actual v-a numit ”gașcă”. Termen mai puțin politicos.
Frumoasă gașcă, este? Ai văzut ce gașcă frumoasă a fost aici? Îmi place să fiu în această gașcă, cu cei mai mari fotbaliști ai României, cu oameni care lucrează în administrație. E o gașcă frumoasă. Trebuie să nu ne supărăm pe el!

”Mizerii vor apărea”

Are, totuși, o conotație negativă…
Negativă pentru cripto-comuniști, pentru securiști și pentru cei care fac tot timpul diversiuni. Noi suntem gașcă de când eram copii. Am crescut împreună.

Se va lucra doar la vedere, în campanie, sau și în culise?
Mizerii vor apărea, cu siguranță. Tot felul de manipulări la care actualul președinte se pricepe de minune. Arta manipulării și a diversiunii o are. Vor fi doi candidați: unul pentru fotbal, Ionuț Lupescu, și al doilea – ”Ștefan Gheorghiu”! Oamenii de fotbal vor alege. Vreți ”Ștefan Gheorghiu” sau vreți fotbal? 

Procentele pe care le va obține Lupescu?
Ionuț Lupescu va avea peste 80% din voturi, la Adunarea Generală.

Citește mai multe despre florin prunea și Ionuţ Lupescu pe Libertatea.

Comentarii