„Jan Ullrich a fost arestat în cursul dimineţii şi se află în continuare în stare de reţinere”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Frankfurt, precizând că fostul campion era „sub influenţa alcoolului şi drogurilor” în cursul reţinerii sale.

El va fi prezentat în cursul după-amiezii „unui judecător care va decide sau nu punerea sa în detenţie”, a adăugat sursa.

„Fostul ciclist în vârstă de 44 de ani şi-a petrecut noaptea cu o prostituată, după care a intrat în conflict cu femeia şi a lovit-o. Victima a avut nevoie de „îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al poliţiei.

Circumstanţele exacte în care s-a produs incidentul fac obiectul unei anchete.

Ullrich revenise joi din Spania, unde trăieşte la Mallorca, pentru a începe o terapie pentru probleme de alcool şi droguri.

Vinerea trecută, el a fost arestat de poliţia spaniolă pentru că a intrat cu forţa la vecinul său, actorul şi realizatorul german Til Schweiger, provocând un scandal în curtea acestuia.

După reţinerea sa, el a declarat că intenţiona să înceapă o cură care să-i permită să-şi revadă cei trei copii aflaţi în custodia mamei lor după separarea cuplului în 2017.

Poate te interesează și Vătăjelu s-ar putea întoarce la CSU Craiova. Fundașul stânga a fost și în atenția celor de la PAOK Salonic

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare