Mergi direct la conținut »
Fostul petrolist Marcel Catinca va suferi o operație dificilă. Fanii au declanșat o campanie pentru a-l ajuta financiar
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Fostul petrolist Marcel Catinca va suferi o operație dificilă. Fanii au declanșat o campanie pentru a-l ajuta financiar

Fostul petrolist Marcel Catinca va suferi o operație dificilă. Fanii au declanșat o campanie pentru a-l ajuta financiar

Fostul petrolist Marcel Catinca va suferi o operație dificilă. Fanii au declanșat o campanie pentru a-l ajuta financiar.

Marcel Catinca, fostul atacant de la Petrolul Ploiești în perioada 1987 – 1993, va suferi o intervenție chirurgicală la ficat. Operația este programată pe 3 aprilie și costă 7.000 de lei. Catinca nu deține această sumă, iar fanii Petrolului încearcă să-l ajute. 

Toți cei care vor sa contribuie financiar să se prezinte sămbătă, începând cu ora 13, la Pomul Verde, unde vor fi amplasate urnele pentru donatii. Locația aleasă este una tradițională pentru fanii petroliști care se strâng acolo înaintea fiecărui meci al echipei favorite.

Fostul petrolist Marcel Catinca va suferi o operație dificilă: n-a mai putut să antreneze

Marcel Catinca are 53 de ani și a purtat timp de șase sezoane, 1987-1993, tricoul galben-albastru fiind unul dintre golgeterii echipei. În acea perioadă golurile sale au ajutat Petrolul să evolueze atăt în Cupa UEFA-Intertoto căt și în Cupa UEFA. Din 1993, el a plecat la FC Brașov, unde a jucat un singur meci! Apoi, a luat calea ligii secunde, la Dacia Unirea Brăila.

Puțini știu faptul că blondul atacant a fost, la începuturile carierei, fundaș dreapta la Prahova Ploiești. El a fost adus la Petrolul ca fundaș, dar a fost reprofilat.

Ultima oară, Catinca a pregătit o grupă de copii și juniori de la Clubul Sportiv Municipal Ploiesti. Însă, din cauza problemelor financiare de la club, dar și a celor de sănătate, antrenorul și-a întrerupt activitatea. Pe lângă suporteri, conducerea clubului Petrolul’52 dar și cea de la CSM au anunțat că vor sprijini familia cu anumite sume de bani pentru ca Marcel Catinca să treacă cu bine peste această problemă de sănătate.             

Close
Închide
  Close