MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 23:05

Contractul cu Loteria, adevăratul motiv al descinderii procurorilor DNA la FRF

Distribuie

Contractul cu Loteria, adevăratul motiv al descinderii procurorilor DNA la FRF. Federația a câștigat, în mandatul lui Mircea Sandu, un contract bănos cu Loteria Română.

În conturile de la 'Casa Fotbalului' au intrat milioane de euro. După ce a descins la 'Casa Fotbalului', adică după 5 martie 2014, actuala administrație a comandat un audit. În urma căruia a observat lipsa unor suma, fapt reclamat organelor de cercetare penală.

Fiind vorba despre sume mari, a intrat pe fir DNA (instituția vizează doar dosare cu prejudicii mari, de peste un milion de euro). Federalii au colaborat cu procurorii, care au cerut fișa postului lui Mircea Sandu, contractul de muncă al fostului președinte, precum și toată documentația. Se verifică, practic, dacă 'Nașul' a băgat mâna în 'borcanul cu miere'.

La un moment dat, fostul staroste de la FRF a recunoscut că a oferit prime de merit, după ce s-a câștigat procesul, unul istoric, cu Loteria Națională. Cât și cui, rămâne să reiasă din documente.

Citește și:

Ultimul atac al lui Răzvan Burleanu la adresa lui Ionuț Lupescu: 'El și Mircea Sandu au prădat federația'. Reacția 'Kaiserului' / FOTO-DOCUMENTE

Loading...
Comentarii