De Ciprian Iana,

Astfel, până la revenirea la pregătiri, fotbaliștii și antrenorii de la Poli Iași, dar și ceilalți angajați ai grupării moldovene, vor fi retribuiți, începând cu 24 martie, cu câte 75 % din salarial mediu brut pe economie.

„Consiliul Director al CSM Politehnica Iaşi a acceptat măsurile propuse de executivul clubului pentru perioada stării de urgenţă decretată de preşedintele ţării.

Astfel, toţi angajaţii clubului cu contract individual de muncă vor intra în somaj tehnic, începând cu data de 24 martie 2020 pe perioada stării de urgenţă, conform hotărârilor Guvernului României, cu posibilitatea prelungirii în funcţie de normele legislative ulterioare.”, a anunțat clubul Poli Iași pe site-ul oficial.

În comunicat se mai notează: ” De asemenea, persoanele care au contract de activitate sportivă (antrenori, jucători şi alţii) vor avea suspendate contractele, începând cu data de 24 martie 2020 pe perioada valabilităţii stării de urgenţă, cu posibilitatea prelungirii în funcţie de normele legislative ulterioare şi vor beneficia, de asemenea, de retribuţii conform hotărârilor Guvernului României”.

În acelaşi timp, preşedintele executiv Ciprian Paraschiv va avea salariul redus cu 50% începând cu data de 24 martie 2020 pe perioada valabilităţii stării de urgenţă, cu posibilitatea prelungirii în funcţie de normele legislative ulterioare.

Antrenamentele sportivilor atât de la echipa de seniori, cât şi de la grupele de copii şi juniori vor fi suspendate până la finalul perioadei de valabilitate a stării de urgenţă, notează Agerpres.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a decretat pe 16 martie starea de urgență pentru o perioadă de 30 de zile, din cauza pandemiei de coronavirus.

Citeşte şi:

Bătrână ucisă cu toporul pentru doi lei și o pereche de cercei, în Galați

Gigi Becali taie salariile fotbaliștilor de la FCSB. ”Nu există nici o negociere!”

Dumitru Dragomir față cu coronavirusul: ”Noi suntem în criză de când ne ştim! Ieșim și din asta!”

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”
GSP.RO

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi