Mergi direct la conținut »
Fotbalul mic. Gloria Bistrița se zbate în anonimat. Cine este personajul care vrea s-o readucă la viață / GALERIE FOTO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Fotbalul mic. Gloria Bistrița se zbate în anonimat. Cine este personajul care vrea s-o readucă la viață / GALERIE FOTO

Fotbalul mic. Gloria Bistrița se zbate în anonimat. Cine este personajul care vrea s-o readucă la viață / GALERIE FOTO

Din participantă în cupele europene, Gloria Bistrița a ajuns rău de tot. Jean Pădureanu a fost condamnat în ”Dosarul Transferurilor”, iar totul s-a ruinat precum un castel de nisip, după ce ”Lordul” a fost trimis după gratii, iar oficialitățile locale și-au luat mâna de pe echipă.

 

Actuala Gloria Bistrița activează în eșalonul trei al fotbalului românesc și se caută. Foștii jucători reprezentativi fac eforturi să o aducă în prim-plan. Originar din Bistrița, Valer Săsărman, cu sute de apariții în tricoul ardelenilor, a preluat o grupă de copii la Gloria, pe care o pregătește pe terenul sinteci de lângă stadionul pe care odinioară evoluau cu succes Balint, Moldovan, Ganea sau Sânmărtean.

Ardelenii caută oxigen și din trecut, folosindu-se fostele glorii. În această toamnă, Lucian Sânmărtean a dat startul unei competiții locale, după cum arată un afiș sfâșiat lipit de gardul stadionului.
pad2

Close
Închide
  Close