Mergi direct la conținut »
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > FOTO/ Frumusețe de spectacol. Majoretele au ridicat sala în picioare la Campionatul Național de la Cluj

FOTO/ Frumusețe de spectacol. Majoretele au ridicat sala în picioare la Campionatul Național de la Cluj

A fost o duminică plină și senină la Cluj Napoca. Cine a vrut sport, a putut alege între meciurile de fotbal dintre U Cluj și UTA, deja încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-0, și CFR Cluj - CSU Craiova, esențial pentru titlu în Liga, partidă ce va începe la ora 21:00.

De Eduard Apostol,

Cine a vrut relaxare, ori s-a plimbat pe malul Someșului, ori a luat cu asalt tonetele de la Food Festival de lângă Cluj Arena. Cine a dorit și sport, și relaxare a venit încă de dimineață la Sala Sporturilor ”Horia Demian”, unde a fost organizat Campionatul Național de Majorete și Cheerleading.

A fost a 12-a ediție a concursului la care au participat 57 de echipe, ce-au concurat la patru secțiuni: Majorete tradiționale, Cheerleading, Majorete Show Dance și Performance Cheer. Iar învingătoarele vor participa la Campionatul European de la Agen, în Franța.

Tinerele și frumoasele concurente au impresionat cu mișcările și cu coregrafia aleasă. Din tribune, au fost alte puștoaice care au aclamat cu țipete ca la concerte show-ul de pe podea.

Și fetele, și băieții au încercat, de multe ori au și reușit, să lase emoțiile deoparte și-au oferit un spectacol agreabil.

Close
Închide
  Close