De Ciprian Iana,

Fosta mare altetă s-a declarat încântată de mașinile achiziționate de Ion Țiriac, mai ales că una dintre ele este de culoare roșie, culoarea ei favorită.

După ce s-a urcat în ”bijuteria roșie pe patru roți”, Gabriela Szabo a mărturisit: ”Culoarea roşie e culoarea mea favorită. De fapt, roşu şi negru. Roşu la maşina asta.Îmi place să privesc maşinile, să le şi conduc câteodată, atunci când am ocazia”.

Gabriela Szabo a adăugat: ”Conduc în fiecare zi aproape 100 şi ceva de kilometri. Am făcut şi câteva accidente uşoare, doar două-trei. Ne-am zgâriat în trafic, aici, în Bucureşti, este normal”.

Gabriela Szabo: ”La 100-120 de kilometri mă opresc”

Apoi, Gabriela Szabo a mărturisit: ”Vreau să mă laud că niciodată nu am plătit amendă pentru depăşire de viteză. La 100-120 de kilometri mă opresc pentru că îmi este frică de viteză, recunosc”.

Prezentă la eveniment, Elisabeta Lipă a luat loc lângă Gabriela Szabo, în momentul în care fosta atletă s-a așezat la volanul bolidului.

”Ei (n.r. despre Gabriela Szabo) îi place culoarea roşie, aşa că eu mă limtez la asta argintie, că îmi place. Eu zic că sunt un şofer bun. De foarte puţine ori depăşesc viteza legală. Când merg la Snagov, eu pot să îmi conduc maşina şi cu ochii închişi că ea ştie drumul” , a spus Elisabata Lipă.

La ieșirea din mașină, Elisabeta Lipă a avut probleme, cerându-i ajutorul Gabrielei Szabo: ”Îmi arăți și mie cum ies de aici?”.

Citeşte şi:

Ion Țiriac i-a propus un cadou Simonei Halep. Sportiva a rămas fără cuvinte

Simona Halep a dezvăluit problemele avute în 2019. ”Încep să resimt oboseala”

Simona Halep, donație consistentă pentru un proiect în România

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 17 ianuarie 2020. Taurii au conflicte cu cei din mediul de la serviciu
HOROSCOP

Horoscop 17 ianuarie 2020. Taurii au conflicte cu cei din mediul de la serviciu