Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > GALERIE FOTO / ATENȚIE, ”Big Brother” pe ”Ilie Oană”!

GALERIE FOTO / ATENȚIE, ”Big Brother” pe ”Ilie Oană”!

[gallery ids="1407960,1393315,1407959"]

Jandarmeria Prahova va putea folosi începând de la partida din această seară, de pe stadionul ”Ilie Oană”, dintre Petrolul Ploieşti şi Ceahlăul Piatra Neamţ, un sistem video performant, constând în 14 camere de luat vederi, cu ajutorul cărora speră să-i identifice mult mai uşor pe suporterii violenţi.

”În urma măsurilor impuse de către Jandarmeria Prahova, FC Petrolul a montat pentru cele două peluze ale stadionului un sistem video performant, constând în 14 camere de luat vederi.

Camerele beneficiază de o rezoluţie foarte bună, astfel încât fiecare sector al celor două peluze va fi monitorizat cu atenţie.

Odată cu această nouă măsură, FC Petrolul face un apel către toţi spectatorii care vin la meciuri pe stadionul ”Ilie Oană” să aibă un comportament responsabil şi să respecte cu stricteţe măsurile de ordine şi siguranţă potrivit legii.”, se arată într-un comunicat remis pe site-ul oficial al clubului ploieştean.

Partida dintre Petrolul Ploieşti şi Ceahlăul Piatra Neamţ se va disputa în această seară la Ploieşti, pe stadionul ”Ilie Oană”, începând cu ora 21.00. Meciul va fi transmis de postul de televiziune LOOK TV şi livetext pe SportNews.ro

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close