Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > FOTO&VIDEO/ Ce măsuri vor lua oficialii târg-mureşeni în privinţa lui N'Doye

FOTO&VIDEO/ Ce măsuri vor lua oficialii târg-mureşeni în privinţa lui N’Doye

[gallery ids="1419006,1419003,1418997,1418998,1418999,1419000,1419001,1419002,1419004,1419005"]

Mijlocaşul Osumane N’Doye (36 de ani) va fi băgat în şedinţă de şefii grupării ASA Târgu-Mureş după atitudinea avută în meciul cu Dinamo, disputat sâmbătă, pe arena din Şoseaua Ştefan cel Mare şi încheiat la egalitate, scor 1-1.

Ousmane N’Doye a fost oaia neagră a echipei ASA Tg. Mureş în partida din ”Groapă” cu Dinamo (echipă la care a jucat în perioada 2009-2010), din etapa a 3-a a Ligii I la fotbal. În prima repriză, la scorul de 1-0 pentru formaţia ardeleană, mijlocaşul senegalez a ratat o lovitură de la 11 metri, iar în partea secundă a întâlnirii a fost eliminat, după ce a primit două cartonaşe galbene în decurs de doar trei minutue (60 şi 63)! Primul avertisment l-a încasat pentru o simulare, iar pe cel de-al doilea – în urma unei palme pe care i-a dat-o lui Ştefan Bărboianu.

N’Doye şi-a dat în petic şi după ce a luat ”roşu”: s-a dus la galeria dinamovistă şi a scandat împreună cu fanii ”alb-roşilor” împotriva Stelei! Iar după meci a spus, nonşalant: ”Ce dacă am ratat lovitura de la 11 metri? Nu sunt primul jucător care ratează un penalty. Acum, nu mai am ce să fac, mergem acasă şi uităm”.

”Unele lucruri se pot accepta, dar altele nu”

Daniel Stanciu, managerul grupării ASA Târgu-Mureş, a recunoscut, pentru SportNews.ro, că nu i-a căzut bine faptul că Ousmane N’Doye a mers la fanii dinamovişti şi a scandat cu ei. Oficianul mureşenilor a precizat că gestul lui N’Doye va fi luat în discuţie în zilele următoare.

Tolo: Ce se întâmpla dacă Bănicioiu făcea lucrări stomatologice în același timp în care el, ca ministru, schimba legea pentru ca spitalul unde lucra să ia mai mulți bani de la stat?!
Recomandări

Tolo: Ce se întâmpla dacă Bănicioiu făcea lucrări stomatologice în același timp în care el, ca ministru, schimba legea pentru ca spitalul unde lucra să ia mai mulți bani de la stat?!

3cc70f7496541abc0467ef04d5ee0178

”Faptul că N’Doye a mers la galeria dinamovistă nu mi se pare OK. Unele lucruri se pot accepta, dar altele nu. Fiecare trebuie să plătească pentru greşelile pe care le face, aşa cum şi este recompensat pentru lucurile bune.

Înţeleg că un jucător poate prinde o zi slabă, poate rata un penalty, îşi poate lăsa echipa în inferioritate numerică, dar, aşa cum am mai spus, sunt lucruri care se pot accepta şi lucruri care nu. Marţi sau miercuri va avea loc o analiză, vom vorbi şi cu Ousmane N’Doye, şi cu staff-ul tehnic, şi cu ceilalţi conducători de la ASA şi vom decide dacă merită sancţionat sau nu.

Eu nu uit că N”Doye este un jucător important pentru ASA. Ne-a ajutat să promovăm în Liga I şi a jucat bine în primele două partide din acest sezon. Este căpitanul echipei, şi-a câştigat respectul colegilor… Vom analiza jocul şi atitudinea lui de la meciul cu Dinamo şi vom vedea ce este de făcut”, ne-a declarat Daniel Stanciu.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close