De Ciprian Iana,

Cu toate acestea, tricolorii mai păstrează șanse să ajungă la Euro 2020 prin Liga Națiunilor.

În play-off-ul din Liga Națiunilor, în urma tragerii la sorți de vineri, România va urma să întâlnească, în deplasare, pe Scoția sau pe Islanda.

Dacă va obține victoria, România va urma să dispute finala competiție, probabil tot în deplasare, pe care trebuie s-o câștige, pentru a merge la Campionatul European 2020.

Întrebat, joi, la gala în care s-a sărbătorit zece ani de la înființarea clubului FC Viitorul ce adversare și-ar dori în Liga Națiunilor pentru România, Gică Popescu a răspuns în glumă: ”Aş dori Feroe şi Malta, pentru că pe ele le-am bătut”.

Fostul mare internațional a continuat: “Este foarte greu să spunem să alegem o echipă care să fim siguri că nu ne va pune probleme aşa cum a arătat echipa naţională în ultima următoare. Eu mă încăpăţânez să cred că fotbalul românesc are resursele necesare pentru a forma o echipă naţională, care să înceapă din nou să facă performanţă”.

Turneul final al Campionatului European de fotbal 2020 va fi organizat în 12 orașe de pe ”Bătrânul continent”, printre care și București.

În capitala României se vor disputa patru meciuri: trei în grupe și o optime de finală.

Citeşte şi:

Dosar penal deschis în cazul handbalistelor de la Corona Brașov. Ce anchetează procurorii

Simona Halep se simte iubită. Mesajul emoționant al sportivei, din Paris

Fanii de la Rapid, cu jalba la Compania Națională de Investiții. Se caută o soluție tehnică pentru modificarea tribunei a II-a

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci