MENIU CAUTĂ
14 Dec. 2017 22:31

Gigi Becali, despre Denis Alibec: “Cineva l-a pus să facă niște mișcări care sunt specifice pubalgiei”

Distribuie

Gigi Becali, patronul FCSB, susține că atacantul Denis Alibec simulează că are probleme medicale pentru a nu mai juca pentru roș-albaștri, nemulțumit fiind de tratamentul la care este supus de antrenorul Nicolae Dică.

Alibec n-are nimic, se alintă. Dacă îl supără cineva se dă accidentat, nu mai vrea să joace. Mi-a spus cineva care e prieten cu Șumudică că Alibec i-ar fi spus lui Șumudică că se dă accidentat și nu mai vrea să joace: «Ce, bă, mai joc eu pentru ăștia?». Am vorbit personal și i-am zis «Băi, Denis, dacă te apuci să faci o pregătire și să joci bine și în cupele europene și în campionat, poți pleca în vară, dar acum n-ai unde să pleci». Dar el se tot supără, dacă Dică îl scoate, se supără. Nu mai vreau să stau după mendrele lui Alibec. Nu mai vreau să stau la mâna lui, să joace doar când vrea el. De asta vreau să iau alt atacant. Cineva l-a pus să facă niște mișcări care sunt specifice pubalgiei', a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Pubalgia, provocată de activitatea sportivă

Pubalgia este o durere de origine inflamatorie a simfizei pubiene (articulaţia mediană şi anterioară, fibroasă, între cele două oase iliace), potrivit site-ului csid.ro. Este cauzată de o osteoartropatie (combinaţie a leziunilor osoase şi articulare) pubiană sau la sportivi de dezechilibrul între masele musculare situate deasupra şi dedesubtul articulaţiei oaselor iliace. Muşchii aductori ai coapsei (de sub articu­laţie) sunt prea dezvoltaţi în raport cu musculatura abdo­minală (de deasupra). Durerea este localizată în regiunea pubiană si este provocată de activitatea sportivă şi îndeosebi de mişcarea de depărtare a coapselor. Durerea se agravează treptat şi poate difuza spre regiunea abdominală joasă şi spre faţa internă a coapselor si poate să împiedice mişcări precum urcatul scărilor şi mersul, calmându-se în perioadele de repaus.

Loading...
Comentarii