Mergi direct la conținut »
Gigi Becali face o mutare șocantă: duce toți fotbaliștii Stelei la Academica Clinceni! ”Iau titlul și merg în Liga Campionilor!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gigi Becali face o mutare șocantă: duce toți fotbaliștii Stelei la Academica Clinceni! ”Iau titlul și merg în Liga Campionilor!”

Gigi Becali face o mutare șocantă: duce toți fotbaliștii Stelei la Academica Clinceni! ”Iau titlul și merg în Liga Campionilor!”

Gigi Becali se teme că va pierde în instanță și dreptul de a folosi numele Steaua, după ce a pierdut și marca, iar acum s-a decis să acționeze, ca să-și protejeze investiția în jucători. Toți fotbaliștii vor fi mutați pe altă grupare și, de acolo, împrumutați la Steaua. Asta pentru ca, dacă va pierde numele Steaua, să nu rămână și fără jucători.

De Octavian Cojocaru,

„Vedem cum facem și poate ducem tot ce luăm de pe Ghencea la Clinceni. Eu nu mai cumpăr jucători pe Steaua. Trebuie să mă protejez. Iau o echipă de divizia B și am grijă de viitor. Dacă se întâmplă ceva o să am o echipă formată în partea cealaltă. Vin în Liga 1 și iau campionatul în primul an și mă duc și în Liga Campionilor”, a declarat Gigi Becali pentru Pro TV.

Instanța i-a dat câștig de cauză în procesul intentat de cei de la CSA Steaua ca să nu mai folosească numele de Steaua. Dar, Gigi știe că și în dosartul „marca” a câștigat în primele două instanțe și a pierdut la ultima, la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Dacă va pierde numele, el nu vrea să lase fotbaliștii „gaj”, pe care cei de la Armată ar putea să-i ceară în contul datoriilor pe care le cer pentru folosirea abuzivă a numelui și mărcii.

Academica Clinceni a fost înființat în 2005, dar atunci purta numele de CS Buftea până în 2009. Din 2009 a devenit ACS Buftea. În 2013 echipa a fost mutată la Clinceni și a purtat numele FC Clinceni. În 2014, pentru doar un sezon, a devenit Academica Argeș. Iar din sezonul precedent, a devenit Academica Clinceni

Steaua i-a împrumutat în acest sezon la Clinceni pe Pham Huy și pe Daniel Benzar. Echipa este pe locul 6 în play-off-ul Seriei I al Ligii a 2-a.

Close
Închide
  Close