Mergi direct la conținut »
Gigi Becali se laudă cu ”țepele” pe care le-a dat: ”Dacă am luat 10 milioane pe unul care a făcut «fâs», vă dați seama cât iau pe el?!”. Explicațiile lui Bölöni pentru eșecul lui Stanciu: ”Bravo, Stelei!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gigi Becali se laudă cu ”țepele” pe care le-a dat: ”Dacă am luat 10 milioane pe unul care a făcut «fâs», vă dați seama cât iau pe el?!”. Explicațiile lui Bölöni pentru eșecul lui Stanciu: ”Bravo, Stelei!”

Gigi Becali se laudă cu ”țepele” pe care le-a dat: ”Dacă am luat 10 milioane pe unul care a făcut «fâs», vă dați seama cât iau pe el?!”. Explicațiile lui Bölöni pentru eșecul lui Stanciu: ”Bravo, Stelei!”

Gigi Becali se laudă cu ”țepele” pe care le-a dat: ”Dacă am luat 10 milioane pe unul care a făcut «fâs», vă dați seama cât iau pe el?!”. Explicațiile lui Bölöni pentru eșecul lui Stanciu: ”Bravo, Stelei”.

Gigi Becali râde cu gura până la urechi de jucătorul care i-a adus în conturi o sumă impresionantă nu numai prin cifra de transferuri, ci și prin golurile marcate în cupele europene și-n campionat.

Ca să-și laude noua „marfă” – Fl. Tănase, Man, Coman etc. – Gigi Becali a găsit de cuviință să-l batjocorească pe Nicolae Stanciu.

Gigi Becali se laudă cu „țepele” pe care le-a dat. Dar cine va mai cumpăra de la el?

„Dacă am luat 10 milioane pe un jucător care a făcut «fâs» (n.r. – Stanciu), vă daţi seama cât iau pe unul care nu face «fâs». Stai să îl vedeţi pe Tănase, că el va fi probabil primul care va pleca.

Înaintea lui Man şi Coman. O să vedeţi la vară, în toamnă. 20-30 de milioane iau pe el, în maximum un an de zile”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Nu e prima oară când Gigi Becali l-a criticat pe fostul său jucător. „Hai să vă spun ce s-a întâmplat cu Stanciu. M-a întrebat Anamaria cât vreau pe Stanciu, că îl voia Anderlecht. I-am spus că 4. A jucat băiatul 2-3 meciuri excepţional şi am cerut 10. Atât mi-au dat.

Păi, voi vă daţi seama ce fac dintr-un «Mercedes», aşa cum e Man?. Eu îl dădeam cu 4, dar sunt negustor. Am greşit cu ceva? Nu, mi-am văzut interesul”, a spus, în trecut, același guraliv Becali. 

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

Acesta își carotează singur afacerea, fiindcă, după ce singur își critică jucătorii vânduți, cu siguranță viitorii cumpărători vor fi mult mai atenți.

Sparta Praga, echipa unde s-a transferat „țeapa” Stanciu, tocmai negociază cu FCSB pentru portarul Florin Niță!

Laszlo Bölöni: „Bravo Stelei!”

Laszlo Bölöni, cerebralul antrenor de la Anvers, cunoscut pentru faptul că-și cântărește bine vorbele, a analizat cauzele aventurii ratate a lui Nicolae Stanciu la Anderlecht. N-a fost prima oară când antrenorul s-a luat de jucător.

”Transferul lui Stanciu la Anderlecht a fost  înțeles greșit. De ce spun asta? Pentru că și acum afirm faptul că Anderlecht a comis o greșeală colosală când a dat 10 milioane pe Stanciu.

Nu pentru că un fotbalist român nu ar merita acești bani, ci pentru faptul că el vine dintr-un campionat, nu neapărat mai puțin cotat, ci mai puțin puternic, cu prezență fizică mult mai redusă, cu viteză de joc mult mai redusă. Ei bine, astfel de fotbaliști au nevoie de adaptare de timp mult mai lungă. 

Sorina este monitorizată de autoritățile americane. Cum s-a integrat în SUA fetiţa din Baia de Aramă care a fost adoptată anul trecut
Recomandări

Sorina este monitorizată de autoritățile americane. Cum s-a integrat în SUA fetiţa din Baia de Aramă care a fost adoptată anul trecut

La Stanciu, poate au fost și alte dificultăți. Jucătorul talent are, dar asta nu ajunge după ce treci de un anumit nivel. Numai dacă ai un talent nebun, nebun poți reuși, dar nu e cazul aici. Stanciu este un fotbalist bun, foarte bun, dar Anderlecht a făcut o greșeală colosală pentru că a dat pe el 10 milioane de euro.

Ca să faci o afacere și să te scoți cu un profit, atunci trebuie să-l vinzi pe minimum 15 milioane de euro ca să nu pierzi bani. Dar de la 15 – 20 de milioane de euro încep jucători foarte, foarte buni și nu era cazul.

Dar, ăsta nu e greșela lui Stanciu. Bravo Stelei pentru că a făcut o afacere foarte bună!”, a spus antrenorul român despre mijlocașul de 24 de ani transferat la Sparta Praga.

CITEȘTE ȘI: 

FCSB vrea să-l transfere pe nepotul lui Dumitru Dragomir: ”E fundaș dreapta, nu l-am dat deocamdată”. ”Nepotul ăla mic face tenis”

Close
Închide
  Close