Mergi direct la conținut »
Nicolae Stanciu, nemulțumit de situația de la Anderlecht: ”Dacă nu joc, pierd naționala!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Nicolae Stanciu, nemulțumit de situația de la Anderlecht: ”Dacă nu joc, pierd naționala!”

Nicolae Stanciu, nemulțumit de situația de la Anderlecht: ”Dacă nu joc, pierd naționala!”

Nicolae Stanciu pretinde că nu știe care sunt motivele din cauza cărora este folosit foarte puțin la Anderlecht, echipă care l-a transferat în 2016 de la FCSB pentru 9,8 milioane de euro, transformându-l în cel mai scump fotbalist din istoria clubului și a campionatului belgian.

„N-am zis mai nimic până acum, dar nu mai tac. Anul trecut, intram în Europa League, marcam, iar apoi deveneam rezervă. Acum, aceeaşi poveste. Am înscris cu Beveren şi am dispărut meciul următor. Nu înţeleg şi nu ştiu cum putem explica acest lucru. Eu nu pot! Cum vor cei de la Anderlecht să fiu în formă dacă joc o dată, după care stau cinci partide pe bancă? E chiar ciudat”, a declarat Stanciu.

Nu a vorbit cu antrenorul Hein Vanhaezebrouck

„Nu am încercat să vorbesc cu Vanhaezebrouck, nu sunt genul de fotbalist care cere explicaţii când nu e folosit. Trag de mine şi sper să mă vadă pentru ca situaţia să se schimbe. Un jucător are nevoie de susţinere. Chiar dacă are un meci mai slab, lasă-l în prima echipă! Aşa, îi oferi ocazia să demonstreze că este bun şi poate să se revanşeze”, a continuat internaționalul român.

”Nu vreau să plec. Dar nu ştiu ce vor să facă şefii clubului. Trebuie să aflu dacă mai au sau nu nevoie de mine. E sigur că situaţia nu poate rămâne astfel. În caz contrar, voi căuta o soluţie, pentru că îmi doresc să joc. Dacă nu joc, pierd naţionala. Şi nu vreau! Nici eu, nici Chipciu. Selecţionerul a venit la Paris să ne vadă, şi pe mine, şi pe Alex. E greu să trăieşti asemenea momente”, a mai afirmat Nicolae Stanciu, care marți, la 0-5 la Paris cu PSG, a jucat doar ultimele 11 minute.

Close
Închide
  Close