MENIU CAUTĂ

Gigi Becali se laudă singur: ”Gura închisă cu mine la fotbal, da?”

Distribuie

Gigi Becali se laudă singur: ”Gura închisă cu mine la fotbal, da?”. Gigi Becali nu-și mai încape în piele de mândrie când se uită în urmă și vede că toți rivalii lui tradiționali (Copos, Borcea, Paszkany, Mititelu etc) au dispărut din fotbal sau sunt la un nivel foarte mic.

Și dacă n-a avut cine să-l mai laude în ultimul timp, patronul de la FCSB a făcut-o singur. 

I-am spus lui Marica, ştii de ce voiam să luaţi voi Dinamo, ca să vă văd cum vă văd pe voi toţi în faliment peste câţiva ani. Hagi este singurul specialist. Toţi, de 15 ani, faliment, diviza B, gura închisă la fotbal cu mine, da? Fiecare poate să spună ce vrea, dar demonstraţi. Pe unde aţi fost preşedinţi nu aţi demonstrat”, a spus Becali.

Gigi Becali se laudă singur: „Pentru mine, FCSB e o distracție!”

„Eu mă simt foarte bine cu ce am făcut la FCSB. Nu am nicio problemă, mă distrez, pentru mine FCSB e o distracţie, nu am problemă de bani. E adevărat, sunt bani 10 milioane dacă ne-am califica, dar problema este coeficientul în caz că nu ne calificăm.

Părerea e părere, demonstraţia e demonstraţie. Dică s-a dus în primăvara europeană, a mai demonstrat-o pe asta. Ştiţi de ce nu am luat campionatul? Am făcut o greşeală eu, când Dică a spus ceva şi eu am zis nu. Domne, omul a spus, îl dau afară pe Alibec, am zis nu, că iau bani pe el.

Cum să-l dau afară pe Dică pentru că n-a luat titlul dacă e greşeala mea? El a spus că trebuie dat afară, că nu poate să lucreze cu el”, a zis Becali la TV Digi Sport.

Același Becali credea cu totul altceva despre el cu puțin timp în urmă.


Citește și: VIDEO/ Satul cu șase Dumnezei: „Dacă vreți să știți cum ne împăcăm, mergeți la cherhana în zori, când se-adună în barcă toate națiile”

Comentarii