MENIU CAUTĂ
02 Mar. 2018 11:47

Gigi Becali și-a mai găsit trei ”clienți” de la propria echipă, pe care vrea să-i ”zboare” după rușinea de la Sibiu

Distribuie

Gigi Becali și-a mai găsit trei ”clienți” de la propria echipă, pe care vrea să-i ”zboare” după rușinea de la Sibiu.

FCSB a fost învinsă ieri de AFC Hermannstadt Sibiu cu 3-0 în sferturile de finală din Cupa României. Chiar dacă Gigi Becali a dat ordin jucătorilor „să se menajeze”, tot și-a găsit trei „clienți”, care nu s-au menajat cum trebuie, conform normelor patronului.

Aceștia vor îngroșa, din vară, lista mereu deschisă a „disponibilizaților”.

Gigi Becali și-a mai găsit trei ”clienți” de la propria echipă. Pleacă și „Lampard” Popescu

Gigi Becali i-a menționat pe Ionuț Larie și pe Artur Jorge, fotbaliști care oricum își vor termina contractele în iunie și care au mai fost atenționați și-n trecut că nu mai au viață lungă la FCSB.

„Cum să fie cea mai bună echipă? Arthur Jorge ar juca vreodată, Larie ar juca vreodată? Planic nu a fost acolo”, a spus Becali. Vorbele patronului n-au nevoie de „traducere”, mesajul a fost foarte clar.

Al treilea jucător care a intrat pe „lista neagră” este Ovidiu Popescu, care a fost eliminat la Sibiu. În urmă cu fix un an, Gigi becali zicea că Ovidiu Popescu e „noul Lampard”.

„Ovidiu Popescu e perla mea, el trebuie să fie folosit mijlocaş central. Ca fundaş dreapta îl vând cu trei-cinci milioane de euro, însă ca mijlocaş e ca Lampard, iau 25 de milioane de euro pe el. O să vedeţi voi.

Ovidiu Popescu e atât de puternic, el aleargă în lateral cu adversarul şi îl dă uşor-uşor la o parte, parcă îi zice: «Lasă mingea, tu n-ai faţă de ea». N-am văzut asta la mulţi jucători. Cam aşa îi umileşte. Are un stil cum n-am mai văzut. Îşi deraiază de pe calea ferată adversarii”, spunea Becali în februarie 2017.


CITEȘTE ȘI: 

Cine este Bogdan Rusu, atacantul care a reușit o dublă pentru Hermannstadt în meciul cu FCSB. E pariul lui Florin Prunea. Pierdere de 40.000 de euro pentru Astra

Citește mai multe despre Ovidiu Popescu și Artur Jorge pe Libertatea.

Comentarii