Mergi direct la conținut »
Cea mai mare pasiune a lui Drăgulescu: "Înseamnă foarte mult!"
Sport Libertatea > Sport > Cea mai mare pasiune a lui Drăgulescu: "Înseamnă foarte mult!"

Cea mai mare pasiune a lui Drăgulescu: „Înseamnă foarte mult!”

Când vine vorba despre grija faţă de animale, gimnastul Marian Drăgulescu (33 de ani) este foarte atent. Valorosul sportiv se ocupă împreună cu soţia lui, Corina, de întreţinerea a trei câini: doi boxeri şi un caniche.

Boston, Braia şi Bella. Sau de trei ori B. Acestea sunt numele celor trei câini de care gimnastul Marian Drăgulescu se ocupă împreună cu Corina, soţia lui. „Pentru noi aceşti câini înseamnă foarte mult. Avem mare grijă de ei. Este vorba de doi boxeri şi un caniche, pe care l-am luat pur şi simplu de pe stradă. Fusese, probabil, abandonat de stăpânul lui. Altfel nu-mi explic cum de a ajuns în stradă”, a explicat Marian Drăgulescu pentru Sportnews.ro.

Gimnastul are un program zilnic la care nu renunţă niciodată atunci când vine vorba despre cei trei patrupezi. „În fiecare dimineaţă ies cu ei afară. Lucrul ăsta se repetă şi seara. Iar de cel puţin două ori pe săptămână ieşim cu ei la plimbare. Au fost momente în care i-am luat cu mine la sala de gimnastică. Soţia sau altcineva dintre apropiaţi a stat cu ei afară. Acolo, în complexul Lia Manoliu, au destul loc să alege în voie”, a precizat Drăgulescu.

Lunar, hrana celor trei îl costă pe Marian în jur de 400 de lei. ”Avem grijă să aibă o alimentaţie corespunzătoare. Şi nu numai. Chiar acum, când vorbim la telefon, sunt cu ei la medicul veterinar pentru un consult general de rutină”, a mai precizat Marian Drăgulescu.

Close
Închide
  Close