Mergi direct la conținut »
Halucinant. România îl trimite la Euro și pe arbitrul-gafeur Sebastian Colțescu! ^În 2008 a vrut să se sinucidă!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Halucinant. România îl trimite la Euro și pe arbitrul-gafeur Sebastian Colțescu! ^În 2008 a vrut să se sinucidă!

Halucinant. România îl trimite la Euro și pe arbitrul-gafeur Sebastian Colțescu! ^În 2008 a vrut să se sinucidă!

România va avea pentru prima dată din 1998 încoace arbitri la un turneu final. La Campionatul European din Franța va oficia o brigadă condusă de arădeanul Ovidiu Hațegan. UEFA a anunțat astăzi și restul brigăzii românești care va merge la turneul final.

Hațegan îi va avea ca asistenți pe Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe. ”Asistentul” de rezervă pentru cei doi tușieri va fi Radu Ghinguleac. Marile surprize vin de la arbitrii adiționali. Aceștia au fost desemnați intransigentul și tetralistul Alexandru Tudor (44 de ani), care intră în ultimul an de activitate, dar și care poate candida fără probleme la titlul de cel mai nesuferit ”fluieraș” din România, și, surpriza-surprizelor, Sebastian Colțescu.

Craioveanul este poate cel mai controversat arbitru român în activitate. În toamnă, el a făcut praf meciul Astra – Steaua, scor 2-0, când le-a anulat într-o repriză trei goluri valabile „roș-albaștrilor”! Mai mult, el nu l-a eliminat pe Budescu, deși acestaîl pălmuise pe portarul stelist Cojocaru.

Acesta n-a fost singurul meci pe care Colțescu l-a făcut praf. Gafele sale numeroase au devenit o oglindă a activității sale. Colțescu mai are în CV un alt moment neplăcut. În 2008, Colțescu a încercat să se sinucidă, încercând să se arunce de la geamul apartamentului său. La momentul respectiv, conform lui Ion Crăciunescu, Colțescu s-a aflat la a doua tentativă de suicid!

Close
Închide
  Close