Mergi direct la conținut »
Handbalistele României s-au distrat înaintea meciului decisiv cu Ungaria de la CM 2019 (astăzi, ora 12.00)
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Handbalistele României s-au distrat înaintea meciului decisiv cu Ungaria de la CM 2019 (astăzi, ora 12.00)

Handbalistele României s-au distrat înaintea meciului decisiv cu Ungaria de la CM 2019 (astăzi, ora 12.00)

Dacă nu batem rivalul istoric, Mondialul de handbal s-a terminat pentru noi. Dacă învingem, mergem în grupa principal cu 0 puncte.

De Dan Udrea,

Astăzi la prânz, de la ora 12:00, România dispută meciul decisiv pentru accesul în Main Round la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia.

Adversară ne va fi Ungaria şi avem doar varianta victoriei pentru a merge în grupa principală şi pentru a ne bate pentru un loc în primele 12.

Ieri, la Kumamoto, România a avut ultimul antrenament înaintea acestui meci decisiv, iar atmosfera la şedinţa de pregătire a fost extrem de destinsă. Antrenamentul a avut loc în sala secundară a complexului, unde am evoluat cu Muntenegru, iar condiţiile mai degrabă îndemnau la sporturi de iarnă decât la handbal: a fost extrem de frig în sală.

Ryde le-a ţinut jucătoarelor un scurt speech tactic, în care a analizat ce a fost cu Muntenegru şi ce ar trebui să joace cu Ungaria, după care în timp ce Pintea şi compania s-au încălzit, el a scos două rachete de tenis şi a jucat cu unul dintre membrii staff-ului său, nu înainte de a vorbi separat, preţ de câteva minute, cu Dumanska şi Florica. Pe ultima a cărat-o ulterior în spate până la marginea terenului, spre amuzamentul extremei stânga de la SCM Rm. Vâlcea, dar şi al tehnicianului suedez.

11 ani în insolvență și un nou dosar. Cum a reușit fostul administrator special să „înfunde” și mai tare Rodipet, deși era plătit să o salveze
Recomandări

11 ani în insolvență și un nou dosar. Cum a reușit fostul administrator special să „înfunde” și mai tare Rodipet, deși era plătit să o salveze

Şi fetele au părut să fie extrem de relaxate, iar atmosfera a fost una de bună dispoziţie, cu Perianu şi Ostase în prim-plan, având rolul de a destinde atmosfera la jocurile comandate de preparatorul fizic pentru încălzirea dinaintea antrenamentului.

Neagu a stat suplimentar pe bicicletă, tocmai pentru a-şi încălzi foarte bine picioarele, acolo unde a suferit operaţii complicate la ambii genunchi, ultima la dreptul, în urma unei rupturi a ligamentelor încrucişate.

Grupa C

  1. Spania 8p
  2. Muntenegru 8p
  3. Ungaria 4p
  4. România 4p
  5. Senegal 0p
  6. Kazahstan 0

Azi: Senegal-Kazahstan (8:00), Muntenegru-Spania (8:00), România-Ungaria (12:00)

Close
Închide
  Close