De Cristian Otopeanu,

„Nu face Vintilă planul, eu fac planul. Intră toată lumea în cantonament în Săptămâna Mare ca să nu mai facă păcate. Să stea, tată, în cantonament! Şi intră în cantonament toţi, cu bucătar, cu doctor, cu masor, cu preparator, cu antrenor. Toată lumea!”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Finanţatorul a mai spus că jucătorii şi staff-ul vor avea liber de Înviere şi două-trei zile după aceea, apoi revin în cantonament.

„Eu le dau liber să plece acasă în Noaptea Învierii. Stau două, trei zile, după care intră iar în cantonament”, a mai afirmat patronul FCSB.

Nu ştiu cum să fac să vând şi să aduc jucători de la echipa a doua. Păi, ce, sunt nebun? Când a fost criza, am pus barem salarial 10.000 şi am ieşit frumos din criză. Acum, o să vedem

Gigi Becali, patron Steaua:

Gigi Becali a precizat apoi că va reduce drastic cheltuielile.

„Acum, restrângere, ţac, ţac, gata, fac şi eu ca Hagi. Aduc de la echipa a doua şi eu, s-a terminat cu nebuneala, că riscăm averea familiei pe fotbal. Din tot fondul de salariu, economisim două milioane de euro”, a încheiat el.

Citeşte şi:

Cum va funcționa amânarea ratelor: termenul maxim e de nouă luni, nu se percep taxe suplimentare

Interviu cu infirmiera care s-a enervat după ce Arafat a spus la Antena 3 că nu au nevoie de echipament: ”Afirmația lui Raed Arafat e de o inconștiență pură”

Primăriile din România spală pe jos cu un biocid nerecomandat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, care omoară bacterii, dar nu virusuri

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente