Mergi direct la conținut »
Încă o aroganță: Mayweather a cumpărat peste 100 de mașini, de la același dealer, cu bani gheață!
Sport Libertatea > Sport > Încă o aroganță: Mayweather a cumpărat peste 100 de mașini, de la același dealer, cu bani gheață!

Încă o aroganță: Mayweather a cumpărat peste 100 de mașini, de la același dealer, cu bani gheață!

Pugilistul american Floyd Mayweather a cumpărat în ultimii 18 ani peste 100 de maşini de la acelaşi dealer auto, Towbin Motorcars din Las Vegas, el făcând achiziţiile respective cu bani gheaţă, informează ziarul USA Today, citat de Mediafax.

„El cumpără o maşină înainte de un meci. Cumpără maşini după meci. Cumpără maşini cu orice ocazie”, a declarat Josh Towbin, reprezentant al dealerului auto.

Mayweather cere uneori ca dealerul auto să îi fie la dispoziţie şi noaptea. „Nu ştim niciodată când va dori Floyd să cumpere o maşină. Dar merită efortul. Un Rolls Royce poate costa 400.000 de dolari. Un Bugatti trece de două milioane de dolari, iar Mayweather are trei”, a afirmat şi Jesika Towbin-Mansour, care, de asemenea, reprezintă dealerul auto.

16 Rolls și trei Bugatti!

Printre vehiculele cumpărate de Mayweather se numără şi 16 Rolls-Royce şi trei Bugatti.

USA Today notează că Mayweather achiziţionează vehiculele cu bani gheaţă şi că dealerul auto a trebuit să cumpere o nouă maşină de numărat bani pentru a face faţă situaţiei.

Biletele la Meciul Secolului: între 1.500 și 10.000 $

Floyd Mayweather va boxa cu filipinezul Manny Pacquiao în 2 mai, la MGM Grand Arena din Las Vegas. Mayweather, 37 de ani, este neînvins în 47 de meciuri, iar Pacquiao, 36 de ani, are 57 de victorii şi cinci înfrângeri în 64 de partide.

Organizatorii meciului au anunţat că biletele pentru această confruntare au preţuri cuprinse între 1.500 şi 10.000 de dolari, informează presa americană. Astfel, doritorii vor putea cumpăra de astăzi bilete de 1.500, 2.500, 3.500, 5.000 sau de 7.500 de dolari. Tichetele în valoare de 10.000 de dolari nu sunt disponibile publicului. Potrivit ESPN, doar 500 de bilete vor fi disponibile publicului, iar fiecare persoană va putea cumpăra cel mult patru tichete.

Organizatorii pun în vânzare şi bilete pentru cântarul oficial dinaintea meciului, acestea având valoarea de 10 dolari şi veniturile urmând să fie donate.

Americanul deţine centurile WBC şi WBA la categoria semimijlocie, iar Pacquiao are centura WBO.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close