MENIU CAUTĂ
28 Apr. 2015 12:57

IREAL! Campioana îi plăteşte pe „fanii” care vor să vină la meciul cu Dinamo!

Distribuie

Steaua şi-a pierdut sprijinul suporterilor după ce Gigi Becali a pierdut în instanţă dreptul de a folosi sigla veche. Fără sprijinul celor din Peluza Nord şi celor din Peluza Sud, campioana a început să rivalizeze cu Sportul Studenţesc şi Progresul, formaţii recunoscute pentru numărul mic de suporteri chiar şi în perioadele de glorie ale celor două grupări.

Steaua caută soluţii disperate să nu se facă de râs prin goliciunea tribunelor. Şi chiar e dispusă să plătească pentru a avea ceva lume în sectorul rezervat oaspeţilor la Derby de România, Dinamo – Steaua, programat duminică seară, de la ora 21.00, pe „Arena Naţională”.

Într-o comunitate de pe Facebook care oferă diverse locuri de muncă sau oportunităţi de a scoate un ban pentru o treabă facilă s-a postat un mesaj, cine vrea să câştige 70 de lei este chemat duminică seară, la Derby de România. Există o singură condiţie, prezenţa: „e doar de stat, nimic altceva”. Nimeni nu trebuie să înveţe cântecele galeriilor retrase, nici să poarte însemnele campioanei.

La precedentele deplasări, Steaua nici n-a mai solicitat biletele care li s-ar fi cuvenit, dar acum vrea tichetele din peluza oaspeţilor.

galerie

Citește mai multe despre Alex Găvan, Zsolt Torok, Alpiniști, Derby, Dinamo, galerie, Mită, siguranta, spaga și Steaua pe Libertatea.

Comentarii