Mergi direct la conținut »
Internaționalul român Alexandru Mățel e în stare de șoc: antrenorul lui a fost bătut crunt în fața propriei locuințe!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Internaționalul român Alexandru Mățel e în stare de șoc: antrenorul lui a fost bătut crunt în fața propriei locuințe!

Internaționalul român Alexandru Mățel e în stare de șoc: antrenorul lui a fost bătut crunt în fața propriei locuințe!

Internaționalul român Alexandru Mățel e în stare de șoc: antrenorul lui a fost bătut crunt în fața propriei locuințe! Lumea fotbalului din Croația este din nou înmărmurită după ultimele evenimente violente.

Mario Cvitanovici (42 de ani) a fost stâlcit în bătaie ieri seară, în fața apartamentului său din Zagreb. Tehnicianul  tocmai se întoarcea la locuința personală după ce Dinamo Zagreb câștigase cu 6-0 un meci din Cupa Croației cu cei de la Borac Imbriovec.

Antrenorul a apucat să sune la ambulanță și a fost spitalizat cu răni serioase.

Internaționalul român Alexandru Mățel e în stare de șoc. În urmă cu puțin timp s-a încercat asasinarea patronului clubului!

Nu e primul astfel de atac îndreptat împortriva celor de la Dinamo Zagreb, care au redevenit principala forță a campionatului croat, având 25 de puncte dintr-un total de 27, după 9 etape. Pe 21 august, în orașul Tomislavgrad, din Bosnia, atacatori necunoscuți l-au împușcat pe Zdravko Mamici, dar acesta a avut noroc și a fost atins doar de un glonț, care l-a nimerit în picior!

A doua clasată, NK Rijeka, ultima campioană, este la 4 puncte în spate.

„Suntem șocați și terifiați de atacul asupra antrenorului Mario Cvitanovici, eveniment care s-ar fi putut transforma ușor într-o tragedie. Din păcate, e doar o continuare a celor ce s-au petrecut în ultima vreme și este evident că acest lanț al violențelor este îndreptat împotriva celor din clubul nostru, așa cum a fost și tentativa de asasinat împotriva lui Zdravko Mamici.

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”
Recomandări

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”

 

Facem un apel către instituțiile acestei țări să se trezească și să nu mai ignore ceea ce se întâmplă în jurul clubului GNK Dinamo, să nu mai ignore atacurile îndreptate împotriva unor cetățeni ai acestei țări! Așteptăm ca să se întâmple ceva cu adevărat tragic pentru ca societatea să se reacționeze? Trăim într-o țară în care instituțiilor abilitate le e frică să acționeze.

N-am văzut nicio reacție după atacul îndreptat împotriva lui Zdravko Mamici, fapt care le-a dat curaj celor care l-au atacat mișelește pe antrenorul Cvitanovici”, a transmis conducerea clubului Dinamo Zagreb printr-un comunicat.

Mario Cvitanovici

Mario Cvitanovici

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV / Omul care a făcut din soție amantă și din echipa de fotbal adevărata dragoste, timp de 70 de ani

Close
Închide
  Close