Mergi direct la conținut »
N-are deloc astâmpăr! Intră Mihai Stoica, din nou, la răcoare? ”Patroane, fac aia sau aia!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

N-are deloc astâmpăr! Intră Mihai Stoica, din nou, la răcoare? ”Patroane, fac aia sau aia!”

Patronul stelist Gigi Becali (57 de ani) a vorbit despre revenirea lui Mihai Stoica (50 de ani) la gruparea campioană. Becali a recunoscut ce a discutat în ultimele zile cu fostul manager al echipei și ce are de gând să facă în viitor. 

”Mihai e distrus după fotbal. Mă sună de cinci ori pe zi: patroane, fac aia sau aia! I-am și zis: «Băi, ai grijă, stai liniștit, să nu se prindă justiția că faci aia, că tu nu ai voie».

Bine, i-am zis la mișto. El are voie să ajute clubul, dar are o teamă încă. Eu am făcut un an de pușcărie în regim deschis, mai ieșeam afară, mai socializam.

Dar el a stat numai în pușcărie, te face sălbatic pușcăria asta. Bine, știți cum e el, e și mai sperios așa”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Mihai Stoica a stat un an și 11 luni în închisoare după condamnarea din Dosarul Transferurilor. Acesta a ieșit luni, însă timp de 2 ani are o pedeapsă complementară, în care nu are voie să ocupe funcții oficiale în fotbal. Dacă va încălca termenii eliberării condiționate, fostul locatar de la Jilava va intra din nou după gratii.

 

Close
Închide
  Close