MENIU CAUTĂ

Ioana, soția lui Gabi Tamaș, destăinuiri despre căsnicia lor. Nevasta fotbalistului a vorbit și despre cum a ajuns să aibă o siluetă perfectă

Distribuie

Ioana Tamaș este cu siguranță una dintre cele mai sexy neveste de fotbaliști de la noi.  Ioana a vorbit despre căsnicia sa, dar și despre alte lucruri într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Ioana și Gabi Tamaș s-au căsătorit în 2012 și au împreună o fetiță pe nume Selena. Soția lui Gabi Tamaș, care face furori oriunde își face apariția, a acordat un interviu de suflet pentru Antena Stars, în care a vorbit despre viața ei și despre cum rezistă mariajul său, deși soțul său este departe de țară, în Israel.

„Fetiţa îl iubeşte şi îl adoră pe Gabi. Mergem în vacanţă, ne-am obişnuit. Suntem împreună de 14 ani. Ne-am acomodat. Stau o lună, mă întorc, dar cea mică nu mai poate lipsi de la şcoală. Trebuie să mă împart cum pot. Ea e răsfăţata lui tati, încerc să păstrez o linie, o educaţie, o stricteţe. Îşi mai doreşte (n.r. un copil) şi eu îmi doresc… dacă o să fie, nu zic nu. Noi ne-am cunoscut când eu aveam 16 ani şi el 20… Am crescut alături de el. Gabi îmi face cadouri mereu şi a avut încredere în mine mereu”, a declarat Ioana Tamaş.

Ioana Tamaş a slăbit foarte mult după naștere și a explicat ce eforturi face pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună.

„După ce am născut m-am ambiţionat cu sala… aveam nunta în două luni şi nu îmi intra rochia de mireasă pe mine. La un moment dat eram prea slabă şi am început să merg la sală pentru a pune masă musculară”, a mai declarat Ioana Tamaş.


Citește și: VIDEO/Vadim, student la Chișinău. ”Învăț în clădirea unde s-a decis unirea și asta-mi dă avântul să spun că sunt român”


 

Citește mai multe despre gabi tamaș, ioana tamaș și casnicie pe Libertatea.

Comentarii