Mergi direct la conținut »
Ovidiu Ioanițoaia a lăsat în urmă epoca în care fuma în direct, la televizor! ^A renunțat la pufăit: ”Ar fi însemnat să mă sinucid!” / VIDEO
Sport Libertatea > Sport > Ovidiu Ioanițoaia a lăsat în urmă epoca în care fuma în direct, la televizor! ^A renunțat la pufăit: ”Ar fi însemnat să mă sinucid!” / VIDEO

Ovidiu Ioanițoaia a lăsat în urmă epoca în care fuma în direct, la televizor! ^A renunțat la pufăit: ”Ar fi însemnat să mă sinucid!” / VIDEO

Ovidiu Ioanițoaia (71 de ani), directorul publicației ”Gazeta Sporturilor”, a lăsat în urmă vremurile în care tăiai fumul cu cuțitul, în studioul din se transmitea emisiunea ”Procesul Etapei”. Deja deseori era dojenit părintește de regretatul Traian Tomescu, ”nea Ovidiu” și-a văzut de drum și a tot pufăit, de față cu invitații din platou.

”Am fost operat pe cord deschis acum patru ani. De atunci, doctorul mi-a interzis să mai fumez. Și nu mai fumez. Altfel, ar fi însemnat să mă sinucid”, spune starostele presei sportive din România. 

”Am fumat timp de 40 de ani, dar nu sunt un dușman al fumatului. Legea intrată în vigoare astăzi mi se pare discriminatorie. Ideea este să nu abuzezi de fumat, ar trebui să decidă oamenii care să fie limita”, mai specifică Ioanițoaia. 

”Legea anti-fumat pare atacabilă. Un prieten din Chiajna are un restaurant micuț. Se temea că va fi amendat, pentru că se va fuma oricum în local. E aberant, cel puțin normele sunt neclare. Amenda este de la 100 la 500 de lei. Ce diferă? Marca de țigări?”, consideră jurnalistul, care încheie cu un mesaj de pace: ”Trebuie să fim toleranți în toate, inclusiv cu fumatul!”.

Despre epoca de început a ”Procesului”, Ovidiu Ioanițoaia și-a amintit: ”Așa era trandul atunci. Acum, trandul este să interzicem fumatul. Oricum, la «Procesul Etapei» am fumat la începuturile emisiunii, apoi am renunțat!”.

 

Close
Închide
  Close