Pe următoarele cinci locuri s-au clasat tot sportivi de la arte marţiale: Ana Maria Coţofana, campioană europeană de wushu, Marian Prisăcaru, locul 3 la Campionatele Europene de wushu şi două locuri 2 la Campionatul Naţional, Visarion Blaj, vicecampion european de wushu, locul 1 şi 2 la Naţionale, Amansio Paraschiv (kickboxing, box), triplu campion naţional, şi Marian Mihalache, locul 1 şi locul 2 la Naţionalele de wushu.
Clasamentul continuă cu doi sportivi de la secţia de lupte: Constantin Scutaru şi Anatolie Ciumac, vicecampioni naţionali la seniori. Pe locul nouă este echipa de rugby seniori, vicecampioană la Divizia A, iar pe zece Marius Hondaru, vicecampion naţional de box.
Ion Rădoi, liderul Uniunii Sindicatelor Libere Metrou, preşedinte de onoare al CS Metrorex Bucureşti, a declarat în exclusivitate pentru AGERPRES: ”Este o tradiţie la noi această premiere. Din păcate nu am reuşit să rotunjim meritul lor, mă refer la primele care au fost date cu prilejul stabilirii celor mai buni sportivi. Este un club constituit în anul 1990, dar, din păcate, este primul an în care administraţia Metrorex nu mai recunoaşte acest club, nu a contribuit nici cu susţinere financiară, deşi este clubul Metrorex, înregistrat pe adresa unde funcţionează Metrorex. În mod abuziv, au decis să nu mai aloce sumele ce se cuveneau, am acţionat în instanţă acest lucru. Este o prevedere în Legea bugetului care obligă să facă acest pas, dar şi în contractul colectiv de muncă. Sper ca treptat să putem relua dialogul cu ei, este meritul copiilor şi tinerilor care au obţinut performanţe, este păcat ca după 24 de ani să se stingă activitatea clubului”.
La festivitate de premiere a celor mai buni sportivi de la CS Metrorex Bucureşti au participat Augustin Ioan, secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului, Alina Dumitru, fostă campioană olimpică la judo, antrenorii de fotbal Gigi Mulţescu şi Mircea Rădulescu.