MENIU CAUTĂ
22 Oct. 2014 14:23

Ionuţ Iftimoaie şi Leonard Doroftei, printre bărbaţii de succes premiaţi la gala Celebrity Awards

Distribuie

Fostul star din Local Kombat şi actual om de afaceri, Ionuţ Iftimoaie, dar şi actualul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, se numără printre bărbaţii de succes premiaţi marţi seară la gala Celebrity Awards, organizată de Luxury Events, şi unde invitat special a fost actorul Costas Mandylor, celebru pentru rolul principal din seria horror Saw.

Peste 100 de oameni de carieră din toate domeniile au fost invitaţi la Sunshine Events din Pipera la cea de-a doua ediţie a Celebrity Awards. De data aceasta, invitat în România de promotorul Eduard Irimia, starul de la Hollywood, Costas Mandylor, a fost cel care a ţinut discursul de deschidere al evenimentului prezentat de Maria Simion.

bogdan olteanu pictor

„Mă bucur mult să fiu în această seară aici. Sunt un mare fan al sporturilor de contact şi ştiu că în sală se află trei personalităţi din acest domeniu, iar unul dintre ei, Andrei Stoica, are meci chiar în această sâmbătă la Geneva. Îmi place România şi la anul mă voi întoarce pentru un eveniment special din viaţa mea”, le-a transmis Mandylor, care a ales o ţinută casual Black Tie în detrimentul unui costum Marsay. Starul a avut parte şi de o surpriză din partea lui Bogdan Olteanu, „pictorul cu praf de stele”, care i-a realizat un portret chiar pe scenă.

costas mandylor

Printre personalităţile care au fost răsplătite cu premii la Celebrity Awards se numără Ilie Năstase, Nicolae Voiculeţ, Mădălin Ionescu, Victor Codescu, Mihai Gruia, doctorul estetician Kasem Abu Bakr, Giuseppe Candela (Clinica Michelle), Cristian Sârbu, Cătălin Dancu, Wilmark şi Dorian Popa. La final, toţi invitaţii au mai rămas pentru o oră pentru a se bucura de atmosfera relaxantă şi s-au delectat cu Shazili, o cafea specială din Turcia.

În cadrul evenimentului a avut loc şi o prezentare de modă semnată Rig Boutique, designerul Simona Iacob fiind unul dintre numele cele mai bine cotate din noua generaţie.

Partenerii evenimentului au fost EFI Invest, Sunshine Events, Shazili, Swat, Cocosu Roșu, Rig Boutique, Bograve, Pullman Hotel, Superkombat, Hollywood Production, InStilulMeu.ro şi Etiquette Magazine.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Primăria Capitalei a „abandonat” trei panouri electrice sub Podul Basarab
Comentarii