El a fost împrumutat de vicecampioni la Apollon Limassol, unde ar putea rămâne definitiv, dacă va convinge în acest sezon. Antonio Jakolis a fost cumpărat în vara trecută, de la CFR Cluj, contra sumei de 350.000 de euro. El a marcat 1 gol (ultimul din ediția precedentă de campionat, în partida cu CSU Craiova, scor 3-0) și a dat trei pase decisive în cele 24 de partide în care a îmbrăcat tricoul Stelei (FCSB).

În prima parte a sezonului trecut, n-a avut loc de Adi Popa, dar nici în primăvară nu s-a impus ca titular.

Jakolis a fost împrumutat de FCSB la Apollon Limassol. Nu mai avea loc de tineri în prima echipă. Acolo joacă Man, Grecu și Benzar

Croatul n-a fost pe placul antrenorului Reghecampf, iar acum  a avut ghinionul ca Nicolae Dică să se decidă să sacrifice tocmai postul lui, cel de extremă dreapta.

Nicolae Dică a construit echipa cu Dennis Man pe acel post, iar cum acesta nu poate fi substituit decât cu jucători Under 21, rezervele sale au devenit Robert Grecu și Daniel Benzar.

În aceste condiții, Jakolis nu mai avea mari șanse de titularizare. El a fost încercat și ca fundaș dreapta, dar n-a dat randament. Soluțiile din acea zonă sunt Gabi Enache și Pleașcă.

Anunțul celor de la FCSB

Anunțul celor de la FCSB

FCSB s-a mai despărțit, în această vară, de Tamaș, Muniru, Moke, V. Cojocaru, Vâlceanu, Boldrin, Hamroun, Tudorie, C. Ștefănescu, Onțel, Poiană, Toma Niga, Bota, M. Mihai, G. Simion (ultimii doi, împrumutați la Academica Clinceni). Doar doi jucători mai sunt într-o situație incertă: Enceanu și Chitoșcă.

Din lotul primei echipe, doar L. Filip și V. Achim mai sunt din categoria celor care nu se pot impune ca titulari, cel puțin momentan. Nu este exclus ca și ei să fie împrumutați sau vânduți.

CITEȘTE ȘI: 

Denisa Manelista a murit. Minodora a anunțat decesul artistei pe pagina de Facebook

 

„De ce atinge o adolescentă?”. Scandal în Canada după ce Bianca Andreescu s-a intalnit cu Justin Trudeau
GSP.RO

„De ce atinge o adolescentă?”. Scandal în Canada după ce Bianca Andreescu s-a intalnit cu Justin Trudeau

Horoscop 21 septembrie 2019. Trei zodii au o șansă URIAȘĂ să își schimbe viața în bine
HOROSCOP

Horoscop 21 septembrie 2019. Trei zodii au o șansă URIAȘĂ să își schimbe viața în bine