Mergi direct la conținut »
Jean Pădureanu poate ajunge în stradă! ^Locuința lui, scoasă la licitație, miercuri, de ANAF. De unde ar putea veni salvarea ”Lordului
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Jean Pădureanu poate ajunge în stradă! ^Locuința lui, scoasă la licitație, miercuri, de ANAF. De unde ar putea veni salvarea ”Lordului

Jean Pădureanu (79 de ani), președintele de onoare al clubului Gloria Bistrița, e la un pas să ajungă în stradă! Apartamentul lui este scos la licitație de ANAF, mult mai ieftin față de valoarea inițială. Potrivit sportulbistritean.ro, o nepoată ar urma să participe la licitație și să cumpere imobilul, pentru a-i permite lui ”Tata Jean” să-și trăiască liniștit bătrânețea. 

Apartamentul în care Jean Pădureanu locuiește ”de când lumea” e scos la licitație de Administraţia Finanţelor Publice Bistriţa-Năsăud, la jumătate preţul faţă de valoarea lui de piaţă. Motivul? Aceasta este a treia licitație care se organizează la Bistrița pentru vânzarea acestui apartament, iar cum la primele două licitații nu s-a prezentat nimeni, prețul de pornire a fost diminuat.

La licitația de miercuri, o nepoată din partea fostei soții va încerca să cumpere imobilul.  Potrivit publicației sportulbistritean.ro, femeia de 55 de ani, de loc din Cluj-Napoca, are o stare materială foarte bună, dar are probleme mari de sănătate, fiind imobilizată într-un scaun cu rotile. Suferința ”Lordului” a sensibilizat-o însă destul de mult încât să decidă să-l ajute.

Conform unui anunţul făcut de ANAF, apartamentul are o scară interioară și este compus din 3 camere, o bucătărie, o cămară, o baie, un antreu, o debara, se întinde pe 85 de mp şi este situat în Bistriţa, str. Ecaterina Teodoroiu, nr. 17. Preţul de pornire al licitaţiei este 94.188 lei, preţ diminuat cu 50%, exclusiv TVA.

Potrivit timponline.ro, toți cei interesaţi în cumpărarea bunului trebuie să fi prezentat până la data de 23 noiembrie 2015 cu oferte de cumpărare și dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei (inclusiv TVA).

Aceasta este a treia licitaţie organizată de Fiscnzarea apartamentului în care locuiește Jean Pădureanu și se va ţine în 25 noiembrie, la ora 12.00.

ANAF trebuie să recupereze de la Jean Pădureanu 330.000 de lei, în urma condamnării pe care acesta a primit-o în dosarul transferurilor.

Jean Pădureanu, fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa, a ieşit în data de 18 iunie din penitenciar, după ce judecătorii de la Tribunalul Ilfov au decis eliberarea lui condiţionată.

Pădureanu a fost condamnat în 2014 la trei ani şi patru luni închisoare în ”Dosarul Transferurilor” din fotbal.

Jean Pădureanu (79 de ani) a fost cel mai „bătrân” condamnat din ”Dosarul Transferurilor”. Alături de el au mai fost condamnaţi George Copos, fostul acționar majoritar al FC Rapid, Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua, Cristian Borcea, fost acționar la FC Dinamo, Ioan Becali, Victor Becali, Gheorghe Popescu şi Gheorghe Nețoiu.

Close
Închide
  Close