Mergi direct la conținut »
Luptătorul Virgil Munteanu, ”piticul” atomic care s-a bătut în cușcă, la competițiile de MMA
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Luptătorul Virgil Munteanu, ”piticul” atomic care s-a bătut în cușcă, la competițiile de MMA

Luptătorul Virgil Munteanu, ”piticul” atomic care s-a bătut în cușcă, la competițiile de MMA

Jocurile Europene de la Baku au debutat sâmbătă dimineaţa cu primele probe, în prima zi fiind puse în joc 13 medalii.

Luptătorul Virgil Munteanu (27 de ani, categoria 59 kg.), care s-a bătut și la competițiile de MMA în cușcă, medaliatul cu bronz la Europenele de la Tampere din 2008, l-a învins în calificări pe ungurul Csongor Knipli (3-0) şia trecut de turcul Fatih Ucuncu (3-1), în ”optimi”. În ”sferturi”, Munteanu a cedat în fața moldoveanului Victor Ciobanu (1-3). Cum Ciobanu a pierdut în semifinale, Munteanu a încheiat concursul.

Munteanu, supranumit ”piticul atomic” fiindcă are doar 1.52 metri, a fost descoperit de Victor Florea, la Drobeta Turnu Severin. Are patru frați și o soră.

În calificările categoriei 71 de kg, luptătorul Claudiu Hinoveanu a fost învins cu 3-0 de către suedezul Zackarias Tallroth. la 98kg, Alin Alexuc a pierdut meciul din ”optimi” cu Tsimafei Dzeinichenka, fiind învins cu 5-0. Bielorusul n-a prins prinde finala, așa că Alexuc a fost eliminat.

Azi intră în concurs și echipa feminină de tenis de masă, condusă de Eliza Samara. În primul tur, româncele luptă cu Suedia. Lucian Logigan – la mountain bike/ cross-country şi Antoanela Felicia Manac, la triatlon.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close