Mergi direct la conținut »
Jose Mourinho, condamnat la un an închisoare în Spania pentru fraudă fiscală
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Jose Mourinho, condamnat la un an închisoare în Spania pentru fraudă fiscală

Jose Mourinho, condamnat la un an închisoare în Spania pentru fraudă fiscală

Antrenorul portughez Jose Mourinho, care a pregătit echipa de fotbal Real Madrid în perioada 2010-2013, a primit marţi, din partea unui tribunal spaniol, o condamnare la un an de închisoare cu suspendare şi o amendă de 2,2 milioane euro pentru o evaziune fiscală de 3,3 milioane euro, relatează agenţia EFE.

Mourinho, 56 ani, şi-a recunoscut vinovăţia în timpul unei audieri de câteva minute în faţa unui judecător, o formalitate după ce fostul antrenor al lui Real Madrid a ajuns la un acord cu procurorii pentru plata unei amenzi.

Portughezul a evitat să plătească impozit pentru veniturile provenite din drepturile sale de imagine, în valoare de 3,3 milioane euro (2011-2012), în perioada în care a activat la Real Madrid.

În altă ordine de idei, Jose Mourinho a fost protagonistul unei faze comice în weekend. Invitat să dea lovitura de start la un meci de hochei din prima ligă rusă, antrenorul portughez a căzut pe gheață, spre amuzamentul spectatorilor | FOTO&VIDEO

AGERPRES


Citește și: Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, fără studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile!

Close
Închide
  Close