Mergi direct la conținut »
Jucătorul australian de golf Jarrod Lyle a încetat din viaţă la doar 36 de ani
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Jucătorul australian de golf Jarrod Lyle a încetat din viaţă la doar 36 de ani

Jucătorul australian de golf Jarrod Lyle a încetat din viaţă la doar 36 de ani

Jucătorul australian de golf Jarrod Lyle a încetat din viaţă miercuri seara, la doar 36 de ani, după ce a întrerupt în urmă cu o săptămână tratamentul pentru leucemie pe care îl urma, informează AFP.

Jarrod Lyle, care a intrat în circuitul american PGA în 2007 şi a încheiat mai multe competiţii în primele 10 locuri, a fost diagnosticat cu o formă de leucemie la vârsta de 17 ani, suferind o recidivă a bolii în 2012.

El a câştigat din nou bătălia cu boala şi a revenit în circuit cu ocazia Mastersului australian din 2013, dar sănătatea sa s-a deteriorat din nou în ultimele luni cu o nouă recidivă a leucemiei, notează Agerpres.

Mezelurile cresc cu 74% riscul de leucemie! Nitriții și nitrozaminele din carnea procesată sunt de vină pentru apariția cancerului.


Citește și: VIDEO/ Nestingherit prin Spitalul de Psihiatrie. Un reporter Libertatea a refăcut traseul Victoriei Trandafirescu din ziua dispariției

Close
Închide
  Close