11 Noi. 2017 17:25

Krim Ljubljana – CSM București, în Liga Campionilor la handbal feminin. Româncele au învins la 3 goluri

Distribuie

Krim Ljubljana - CSM București, în Liga Campionilor la handbal feminin. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 16:00 (Digi Sport, Telekom Sport).

LIGA CAMPIONILOR

Krim Ljubljana – CSM București 30-33 (16-17)

CSM București, deja calificată în faza următoare a competiției, nu a făcut un meci prea bun și a comis multe greșeli, cel puțin până în jurul minutului 40, după care a avut o evoluție mai sigură, în condițiile în care are un lot mult mai valoros decât formația slovenă.

CSMB a început meciul ca din pușcă și a condus cu 3-0 după mai puțin de cinci minute, dar s-a relaxat și a fost egalată, 4-4, în minutul 9. Campioana României a trecut din nou la conducerea jocului și a refăcut diferența de trei goluri în favoarea sa, 14-11, în minutul 21.

Krim s-a apropiat la un gol, însă tabela a arătat din nou o diferență de trei goluri în favoarea oaspetelor în minutul 28, după o reușită a Cristinei Neagu (14-17). Totuși, diferența la pauză a fost minimă, 17-16.

CSMB și-a mărit avansul în debutul actului secund, dar a fost egalată, 20-20, apoi 21-21 în minutul 39. Echipa bucureșteană a avut apoi cea mai bună perioadă a sa în acest meci, greșind mult mai puțin, și s-a desprins în premieră la patru goluri, 25-21, în min. 46. Diferența a crescut în minutul 50 la cinci goluri, 28-23. „Tigroaicele” au condus de mai multe ori la șase goluri, în fața unui adversar care s-a resemnat.

Krim a avut o tresărire în ultimele minute și scorul final a fost 33-30 în favoarea campioanei României, care este una din favoritele la câștigarea trofeului.

Cele mai bune marcatoare de la CSMB au fost Cristina Neagu, 9 goluri (procentaj), Isabelle Gulden, 6 goluri, Amanda Kurtovic, 5, Iulia Curea și Marit Frafjord, câte 4. Celelalte goluri au fost semnate de Oanea Manea, 2, Aneta Udriștoiu, Bianca Bazaliu și Line Jorgensen, câte un gol.

De la gazde, Aneta Benko a reușit 7 goluri, iar Tjasa Stanko, 6.

CSMB s-a impus cu 30-18 în meciul tur cu Krim, de la București.

CSMB ocupă primul loc în clasamentul grupei, cu 8 puncte.

'Tigroaicele' au plecat vineri către Ljubljana pentru meciul din etapa a cincea a Ligii Campionilor. Vineri s-au antrenat în Slovenia.

În tur, campioana Ligii Campionilor din 2015 a învins cu 30-18.

AICI, clasamentele din Liga Campionilor.

CSM București a făcut spectacol în Liga Campionilor, în partida de debut cu Krim. Cristina Neagu, 8 goluri pentru campioană: 'Sunt fericită, felicitări și Simonei'

CSM București va disputa ultima partidă din Grupa A a Ligii Campionilor, împotriva echipei Vistal Gdynia (Polonia), duminică, 19 noiembrie, la Sala Dinamo!

Citiți și CSM București, victorie cu CSM Slatina în Liga Națională de handbal feminin. Scandal cu Tadici, la Cluj-Napoca

Loading...
Comentarii