Arbitrul Daniel Stefanski a pus capăt partidei în minutul 77, la scorul de 2-0 în favoarea Legiei, după ce susţinătorii lui Lech au aruncat pe teren cu fumigene, care au răspândit un fum întunecat pe teren.

După cel de-al doilea gol, marcat de Michal Kucharczyk (min. 69), câteva zeci de suporteri ai clubului din Poznan au pătruns pe teren, fiind îndepărtaţi de cei aproximativ 200 de agenţi ai forţelor de ordine.

Legia Varșovia a câștigat campionatul Poloniei 2018, după ce meciul din ultima etapă a fost abandonat. Fanii lui Lech, echipa lui Răduț, au aruncat cu torțe și au intrat pe teren / VIDEO

Liga poloneză de fotbal a decis ulterior să acorde victoria cu 3-0 în favoarea Legiei Varşovia, iar responsabilii clubului Lech Poznan au anunţat că nu vor face apel. Din lotul lui Lech pentru acest meci nu a făcut parte mijlocaşul român Mihai Răduţ.

În urma acestei decizii, Legia Varşovia a acumulat 70 de puncte, încheind sezonul pe primul loc, urmată de Jagiellonia Białystok, cu 67 puncte, în timp ce Lech Poznan s-a clasat pe locul al treilea, cu 60 puncte.

Citiți și Edi Iordănescu se luptă cu alți 99 de antrenori pentru postul de la Legia Varșovia! ”Am primit 100 de CV-uri”. Cine e favorit