De Eduard Apostol,

Ce-au trecut anii… Dar tot ca o zeiță arată! Nadia Comăneci împlinește astăzi 58 de ani! Serios, probabil, nu vă vine să credeți având în vedere că vârsta pentru ea este un simplu număr. Într-o continuă mișcare de-a lungul globului, „Zeița de la Montreal” este pregătită de marele eveniment personal. Cu gândul la următoarea revenire pe meleagurile natale, fiindcă se întoarce în țară în preajma Sărbătorilor. Atât prin prisma proiectelor în care este implicată în țară, cât și să fie alături de familie.

Fotografia ce trezește amintiri

În week-end a participat la o zi de naștere în cercul său intim de prieteni și-a dat peste starul hollywoodian Matt Damon (49 de ani). Astăzi, este ziua ei, a Nadiei noastre și a lumii, iar mesajele de felicitare vor curge în râuri. Și prin intermediul rețelelor de socializare, oneșteanca ținând permanent, și fidel, contact cu zecile ei mii de fani. Tocmai de aceea le-a făcut o bucurie. A postat o fotografie alb-negru din perioada când era doar fata ce nu stătea locului nicio clipă. De la mijlocul anilor ‘60, alături de părinții ei, Ștefania și Gheorghe, acasă, așteptând Sărbătorile de iarnă.

„Mai ții minte că-ți spuneam Pluto?”

Iar post-ul a trezit amintiri de neuitat peste ani! Una dintre prietenele copilăriei i-a scris pe adresa personală de instagram. „Iubita noastră oneșteancă, aici locuiați, probabil, în „Trei măgari”. Mai știi că așa spuneam noi, oneștenii blocurilor unde locuiai în copilărie?”, a chestionată o amică. Răspunsul a venit imediat: „Mult mai târziu m-am mutat acolo”. Iar Mihaela, o fostă colegă de școală, a făcut o dezvăluire: „Mai ții minte că noi în clasă îți spuneam Pluto?!”. Wow!

Angela Gheorghiu, celebra noastră cântăreață de operă, a comentat și ea: „Mi-ai adus aminte de copilăria mea din Adjud! De fapt, eram atât de aproape amândouă, în același timp”.

Nadia, alături de mama ei, anul trecut, la un eveniment în București
Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația
GSP.RO

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur