Dinamo – ACP Poli Timișoara 1-0

R. Moldoveanu (74)

Minutul 90+5: Dinamo a învins cu largul concurs al arbitrilor. Golul a fost marcat din ofsaid, iar oaspeților li s-a refuzat un penalty clar.

Minutul 88: Torje l-a faultat în careu pe Ciucur, dar nu s-a dat penalty.

Minutul 74: GOOOL DINAMO. Torje a tras în bară, iar Robert Moldoveanu, aflat în ofsaid, a marcat! Mare eroare de arbitraj.

Minutul 51: Robert Moldoveanu, singur cu portarul advers, a reluat fix în acesta. Mare ocazie pentru gazde.

Minutul 46: A început partea secundă.

Minutul 45: Pauză. Finalul a fost ceva mai agitat, cu câteva ocazii pentru Dinamo.

Minutul 39: Nistor a pătruns frumos, dar șutul său l-a lovit pe portarul advers.

Minutul 35: Hanca a tras violent în transversală, iar apoi R. Moldoveanu a trimis cu capul spre gol, dar Straton a scos.

Minutul 32: Sergiu Hanca a tras din careu, sub transversală, dar mingea a fost respinsă de Straton. A fost prima ocazie a meciului.

Minutul 1: Meciul a început.

Echipele de start

DINAMO: Penedo – Dudea, Marici, R. Grigore, Vl. Olteanu – Hanca, Mahlangu, Nistor, Salomao – R. Moldoveanu, D. Popa. Antrenor: Florin Bratu

Rezerve: Muțiu – M. Popescu, Palici, Nemec, Torje, I. Gheorghe, Romera

ACS POLI: Straton – Străuț, Melinte, Cînu, Raț – A. Munteanu, Artean, Vașvari – Bîrnoi, Popovici, Ciucur. Antrenor: Adrian Neaga

Rezerve: Curileac – Haruț, A. Enescu, Țigănașu, M. Oliva, Șeroni, O. Drăghici

Arbitri: I. Kovacs – M. Marica, V. Bîrlădeanu

///

Timişorenii nu au mai câştigat în deplasare din 11 septembrie 2017, când s-au impus chiar pe terenul dinamoviştilor cu 2-1. Au urmat cinci egaluri şi șase partide pierdute.

De la revenirea Timişoarei pe prima scenă, cele două echipe s-au mai întâlnit de opt ori în Liga 1, de cinci ori s-au impus bucureştenii, de două ori au câştigat bănăţenii, iar un joc s-a încheiat la egalitate.

– 19 iulie 2013, întâia confruntare: Poli – Dinamo 2-0. A fost partida în care s-a remarcat Cristi Bărbuţ, care a înscris un gol şi a câştigat majoritatea duelurilor cu jucătorii adverşi. În returul stagiunii 2013-2014, dinamoviştii s-au impus cu 4-0, marcatori Scutaru (autogol), Dorin Rotariu, Boubacar şi Curtean (cea mai mare diferenţă de scor).

– Următoarele două dueluri au avut loc în ediţia 2015-2016, în care bucureştenii au învins în ambele jocuri la limită, 2-1 pe teren propriu şi 1-0 în deplasare.

– Tot două victorii la un gol diferenţă au bifat dinamoviştii şi stagiunea precedentă, când de fiecare dată tabela a arătat la final scorul 2-1 pentru „alb-roşii”.

– 11 septembrie 2017, ultimul meci pe terenul roş-albilor: Dinamo -ACS Poli Timişoara 1-2 (goluri înscrise de Ionuţ Costache, respectiv Gabriel Vaşvari şi Octavian Drăghici).

– 18 decembrie 2017, cea mai recentă confruntare directă: ACS Poli – Dinamo 0-0.

Pe lângă cele opt jocuri din campionat, Dinamo şi Poli s-au mai întâlnit şi în finala Cupei Ligii Adeplast 2016-2017, în care s-a impus gruparea din „Ştefan cel Mare” cu 2-0.

Mediile de vârstă ale celor două loturi: Dinamo – 25 ani şi 8 luni; ACS Poli – 28 ani şi 8 luni.

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO
GSP.RO

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO

Florin Busuioc explică de ce și-a părăsit primul copil. 'Visul meu se împiedica de...'
Unica.ro

Florin Busuioc explică de ce și-a părăsit primul copil. 'Visul meu se împiedica de...'

Vedeta de la noi are un trecut controversat, dar acum a luat-o pe calea bisericii! Înainte era sexy, acum s-a îngrășat, dar nu-i pasă!
Viva.ro

Vedeta de la noi are un trecut controversat, dar acum a luat-o pe calea bisericii! Înainte era sexy, acum s-a îngrășat, dar nu-i pasă!