LIGA EUROPA – GRUPA L

VILLARREAL – STEAUA 2-1 VIDEO

Steaua n-a jucat cine-știe-ce, deși a fost încurajată, ca de fiecare dată, de mii de români. „Roș-albaștrii” și-au salvat imaginea atacând când nu mai aveau altă soluție. Și în minutul 90+5, Golubovici putea aduce fericirea, dar n-a reușit decât să-și reconfirme renumele de ratangiu.

Minutul 90+5: Golubovici a avut golul calificării în vârful bocancului. Final de meci.

Minutul 90+4: Niță scoate iar o minge grea.  

Minutul 90+3: Roberto Soriano a tras puțin alături.

Minutul 90+2: Toșca a scos în ultimul moment din fața lui Borre.

Minutul 90+1: Vlad Achim a luat galben.

Minutul 90: Niță scoate din fața lui Bruno Soriano. S-au arătat 5 minute de prelungiri.

Minutul 88: GOOL VILLARREAL. Trigueros a marcat un gol superb, cu un lob peste Niță.

Minutul 85: Ultima schimbare la gazde: a ieșit Bakambu.

Minutul 82: A tras Momcilovici, a prins Asenjo.

Minutul 80: A ieșit Sansone, a intrat Borre. 

Minutul 79: Tamaș a mai luat un galben și a fost eliminat. Vești proaste și din Turcia: Osmanlispor a deschis scorul. Steaua e eliminată.

Minutul 77: Tamaș a centrat excelent, dar niciun stelist n-a reușit devierea decisivă. 

Minutul 76: Sansone a încercat un gol cu călcâiul, dar nu i-a reușit. Ultima schimbare la Steaua: a ieșit Boldrin, a intrat Ovidiu Popescu.

INTERVIU. România și hidrogenul verde: cât este de sustenabil și când îl vom folosi pentru transport și încălzire? „Nu ar trebui să crească factura”
Recomandări
INTERVIU. România și hidrogenul verde: cât este de sustenabil și când îl vom folosi pentru transport și încălzire? „Nu ar trebui să crească factura”

Minutul 69: William De Amorim a ratat o ocazie uriașă, s-a întors frumos, a tras la colțul lung, dar Asenjo a respins. Brazilianul a fost foarte bine lansat de Vlad Achim.

Minutul 68: Golubovici a luat galben.

Minutul 62: Șutul lui Adi Popa a fost blocat de Asenjo.

Minutul 61: Bakambu mai ratează o mare ocazie.

Minutul 56: GOOOL STEAUA. Vlad Achim a marcat cu o lovitură de cap. Tamaș a centrat excelent. A fost primul șut pe poartă al steliștilor! Și prima atingere de balon a lui Achim.

Minutul 55: A doua schimbare la Steaua: a ieșit Pintilii, a intrat Vlad Achim.

Minutul 46: A început repriza a doua. Reghecampf a făcut și el prima schimbare: a ieșit Enache, a intrat Golubovici. Adi Popa a revenit în banda dreaptă.

Minutul 45+1: Bakambu l-a driblat și pe Niță și, când să înscrie, a fost deposedat de Tamaș. E pauză pe „El Madrigal”.

Minutul 42: Adi Popa a ajuns într-o poziție bună în careu, dar n-a mai știut ce să facă și i-a pasat lui Boldrin. Acesta a tras, un spaniol a respins, dar arbitrul n-a acordat cornerul care se cuvenea.

Minutul 40: Gaspar a tras puțin în afara cadrului porții. 

Minutul 39: A ieșit Musacchio, accidentat, a intrat Alvaro. 

Minutul 35: În tribune este și marele argentinian Juan Roman Riquelme, care a marcat în poarta Stelei în 2005. Riquelme pare plictisit de meci.

„Rușii și-au doborât propriul avion”. O aeronavă militară rusă s-a prăbușit în Crimeea. Imagini cu momentul în care avionul cade în mare- VIDEO
Recomandări
„Rușii și-au doborât propriul avion”. O aeronavă militară rusă s-a prăbușit în Crimeea. Imagini cu momentul în care avionul cade în mare- VIDEO

Minutul 32: Tamaș a luat galben, pentru că l-a ținut de tricou pe Jaume Costa.

Minutul 31: Bakambu a reluat cu capul peste poartă. Mare ocazie pentru gazde.

Minutul 30: Trage Sansone, prinde Niță.

Minutul 28: Gazdele nu se încordează prea tare, dar nici așa Steaua nu reușește să lege ceva. Cele mai importante faze ale steliștilor sunt câteva mingi aduse în careu. Atât.

Minutul 17: Steaua a reușit pentru prima oară să le dea ceva emoții gazdelor, la o acțiune a lui Boldrin continuată de Adi Popa cu un șut în blocaj. Mingea a sărit la Enache, dar i-a venit rău și n-a putut-o transforma în gol. 

Minutul 15: GOOOL VILLARREAL: Italianul Sansone a tras o dată, Niță a respins, iar apoi tot Sansone nu i-a mai dat nicio șansă portarului stelist.

Minutul 8: Niță a reținut mingea la o lovitură liberă a gazdelor și, înainte să arunce mingea, a împins un adversar, care a căzut în careu.

Minutul 1: Meciul a început. Spaniolii au avut lovitura de start. A început și celălalt meci, Osmanlispor – FC Zurich.

ACTUALIZARE 17.59: Înaintea neciului s-a ținut un moment de reculegere în memoria jucătorilor de la Chapecoense morți în accidentul aviatic din Columbia.

ACTUALIZARE 17.00: UEFA a anunțat echipele de start

Cum încearcă avocații lui Mario Iorgulescu să-l scape de pedeapsa la 13 ani de închisoare. „Suferă de leziuni cerebrale din copilărie”
Recomandări
Cum încearcă avocații lui Mario Iorgulescu să-l scape de pedeapsa la 13 ani de închisoare. „Suferă de leziuni cerebrale din copilărie”

VILLARREAL – STEAUA

VILLARREAL: Asenjo – Gaspar, Musacchio, Victor Ruiz, Jaume Costa – J. Dos Santos, Trigueros, Bruno Soriano, Roberto Soriano – Sansone, Bakambu. Antrenor: Fran Escriba

Rezerve: A. Fernandez, Pato, Alvaro, Hernandez, Rukavina, Borre, L. Suarez

STEAUA: Fl. Niță – Tamaș, Moke, Toșca, Momcilovici – Pintilii, Bourceanu – G. Enache, Boldrin, De Amorim – Ad. Popa. Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Rezerve: Stăncioiu – Tudorie, Aganovici, Golubovici, Jakolis, Ov. Popescu, V. Achim

Arbitri: M. Grafe – H. Henschel, M. Pickel (toți din Germania)

ACTUALIZARE 17.00: Suporterii români au dat năvală pe stadionul „El Madrigal”. Sunt circa 7.000 de români pe „El Madrigal”.

…….

ACTUALIZARE 16.50: Steaua a anunțat echipa de start. Reghecampf atacă din nou cu Adi Popa, deși improvizația nu și-a arătat roadele până acum. Steaua joacă în formula: Fl. Niță – Tamaș, Moke, Toșca, Momcilovici – Pintilii, Bourceanu – G. Enache, Boldrin, De Amorim – Ad. Popa

Rezerve: Stăncioiu – Tudorie, Aganovici, Golubovici, Jakolis, Ov. Popescu, V. Achim

echipe

ACTUALIZARE 16.00: Mirel Rădoi a dat de pământ cu Laurențiu Reghecampf, insinuând că patronul Gigi Becali s-a băgat peste antrenor, impunându-i un jucător. 

ACTUALIZARE 13.00. ”Sunt optimist, Steaua are o șansă destul de mare, să nu uităm că vor fi și 10.000 de români în tribună. Eu cred că Steaua se va califica. În primul rând pentru Villarreal urmează o perioadă foarte grea în campionatul Spaniei. Mai mult la experiența meciurilor internaționale Steaua poate conduce ostilitățile.  Avem nevoie să înscriem de două ori, să facem presing agresiv. La cum a arătat Steaua în ultimele partide nu cred că nu vom primi gol. Eu l-aș folosi pe Tamaș fundaș central în această seară, pe benzi avem nevoie de jucători care să alerge. Și cred că Golubovici va fi titular în această seară. Nu e deloc ușor pentru Popa să intre în combinații, el e jucător de spațiu, de explozie. El nu dă randament ca atacant”, a spus Rădoi, la Dolce Sport.

ACTUALIZARE 12.00. Gigi Becali a decis însă să-i motiveze la maximum pe jucători. Acesta i-a anunţat, cu o zi înainte de meciul decisiv, că au o primă de 10.000 de euro pentru calificarea în ”primăvara europeană”.

ACTUALIZARE 10.15. Reghecampf, aseară, la conferința de presă: ”Nu cred că trebuie să spunem lucruri pe care nu le putem realiza. Orice meci pe care îl jucăm îl abordăm la victorie, dar rămâne să demonstrăm pe teren. E un meci foarte important pentru noi. Am venit aici să câştigăm, e singura noastră şansă pentru a merge mai departe în primăvara europeană. Va fi un joc deschis. E foarte important să reuşim să marcăm, dar, în acelaşi timp, trebuie să fim atenţi când pierdem mingea”.

Reghecampf a precizat că ştie deja echipa pe care o va trimite pe teren: ”La antrenamentul de miercuri nu am avut nici o problemă. Popa s-a pregătit normal, iar Golubovici va trebui să joace cu mască, dacă va intra pe teren. Ştiu echipa, normal, dar nu o spun. Nu avem ce improviza, încercăm să câştigăm un meci important şi să ne calificăm”.

ACTUALIZARE 10.00. ”E un meci foarte important și trebuie să fim concentrați 100%, altfel vom avea probleme. Nu ne gândim să jucăm la egal. Trebuie să fim concentrați. Dacă fiecare își face treaba, avem șanse foarte mari. Am auzit că sunt foarte mulți români în Spania, îi așteptăm la stadion”, a declarat Ovidiu Popescu, pentru Dolce Sport.

”Nu pot să spun că avem emoții, emoții sunt înaintea fiecărui meci. Însă, acum este un meci important, cu o miză destul de mare. Sperăm să ne concentrăm și să facem un meci bun, să câștigăm și să ne calificăm. Noi am venit să ne calificăm, nu contează cum. Egal, 2-2, câștigăm, nu contează, important este să ne calificăm”, a declarat Florin Niță pentru Dolce Sport.

5848954d95f9cfec62bc323c

Înainte de meciul Villarreal – Steaua, patronul Gigi Becali pregătește noul an.

Veniri: Denis Alibec, Filipe Teixeira, Junior Morais, Lukasz Szukala, Raul Rusescu, Harlem Gnohere.
Posibile veniri: Llullaku, Budescu, Răzvan Marin, Romario Benzar, Bogdan Țîru, Florinel Coman.

ACTUALIZARE 7 decembrie. Steliștii au susținut antrenamentul oficial pe stadionul El Madrigal. Următorii jucători s-au antrenat: Niță, Stăncioiu, Ovidiu Popescu, Tamaș, Moke, Toșca, Momcilovici, Pintilii, Bourceanu, Achim, Aganovici, Boldrin, Jakolis, Adi Popa, Enache, De Amorim, Tudorie și Golubovici.

Patronul Gigi Becali l-a cerut căpitan pe Adi Popa, luându-i banderola lui Toșca!

Cum m-am luat de el şi l-am ameninţat puţin pe Toşca, imediat s-a concentrat. Când a văzut banderola, a zis stai puţin, eu nu mai sunt ăla, luptătorul, eu sunt căpitan de echipă, trebuie să joc în talente, trebuie să fiu mai talentat, mai tehnic, mai şmecherit. Mă, Toşca, tu nu poţi decât prin muncă şi prin concentrare maximă. Le-am zis lui Meme şi lui Reghe: voi sunteţi vinovaţi, că i-aţi dat banderola.  Acum, i-a luat banderola şi ce bine a jucat! Şi le-am spus: Nu care cumva să mai văd vreo banderolă pe mâna lui Toşca, da, că nu e căpitan!. Popa e căpitanul echipei, pentru că-şi dă viaţa pe teren”, a afirmat Becali, la sport.ro.

Principalul căpitan al echipei este Mihai Pintilii iar când acesta nu joacă, din diverse motive, atunci liderul din teren devine Adrian Popa.

15355718_1538585936157427_6539619230074012910_n

Emoții cu avionul în drumul spre Villarreal

ACTUALIZARE 7 decembrie. Steliștii au fost informați că se va face o escală în Italia (Alghero Sardinia), pentru realimentare. Piloții aeronavei au luat această decizie pentru a evita o situația dramatică din Columbia, atunci când 19 jucători de la echipa Chapecoense și-au pierdut viața într-un accident aviatic.

15349698_1538330896182931_3182997452914469449_n

Grupa L este extrem de echilibrată. Patru formații se întind pe distanța unui singur punct. Liderul Osmanlîspor are 7 puncte, iar celelalte trei formații au câte 6 puncte: Steaua, FC Zurich și Villarreal. Doar primele două clasate merg mai departe. În grupă se poate întâmpla orice.

15.000 de români la Real – Steaua, în 2006

Românii vor fi câtă frunză, câtă iarbă pe ”El Madrigal”, la Villarreal – Steaua, la fel cum au fost pe ”Santiago Bernabeu”, în 2006, la tontogolul lui Bănel Nicoliță. Atunci, pe stadion au făcut show circa 15.000 de fani români.

biletst

Citiți și Liga Europa. Villarreal – Steaua (joi, ora 18.00). Vor fi 5.000 de fani români în tribune!

Deja, cei care muncesc în Spania și-au achiziționat bilete la meciul Villarreal – Steaua, pe care le prezintă pe Internet ca pe niște trofee, daruri primite peste noapte de Moș Nicolae. 

Laurențiu Reghecampf, antrenorul vicecampioanei României, le dă speranțe, sugerând că echipa are o altă concentrare față de aparițiile din Liga 1: ”În Europa este altceva. Mergem în Spania să câștigăm și vom vedea ce va ieși”.

Citiți și Liga Europa: Villarreal – Steaua (joi, ora 18.00). Reghe: ”Nu va fi o tragedie dacă nu ne vom califica, important este să câștigăm titlul”

În jocul din Villarreal – Steaua, roș-albaștrii au nevoie de o victorie, fie de o remiză mai mare de 2-2.

Cum ar putea arăta Steaua cu Villarreal:
Niță – Ov. Popescu, Tamaș, Toșca, Momcilovic – Moke, Pintilii – Enache, Boldrin, De Amorim – Adi Popa

Citiți și Tudorie a călcat strâmb. Steaua n-are vârf pentru meciul decisiv de la Villarreal, dar antrenorul l-a trimis la ”cărat bagaje” pe gălățean

Villarreal – Steaua este considerat un meci de risc maxim în Spania!

Gică Craioveanu îi încurajează pe steliști în perspectiva meciului decisiv cu Villarreal: ”Nu știu ce s-a întâmplat cu ei, dar au jucat slab în Europa. Steaua are o șansă”

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Actorul din Las Fierbinți care a slăbit 10 kilograme de la plâns. A ajuns la psiholog
FANATIK.RO
Actorul din Las Fierbinți care a slăbit 10 kilograme de la plâns. A ajuns la psiholog
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Viva.ro
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Mesajul Regelui Charles după ce nora sa, Kate Middleton, a anunțat că are cancer. Sunt trei cazuri de cancer la Casa Regală
Libertateapentrufemei.ro
Mesajul Regelui Charles după ce nora sa, Kate Middleton, a anunțat că are cancer. Sunt trei cazuri de cancer la Casa Regală
Șoc în tenis: Novak Djokovic s-a despărțit de omul alături de care a luat jumătate dintre Grand Slam-uri. Ce mesaj a avut sârbul
GSP.RO
Șoc în tenis: Novak Djokovic s-a despărțit de omul alături de care a luat jumătate dintre Grand Slam-uri. Ce mesaj a avut sârbul
Documentarul de pe Netflix despre misterele aurului din Transilvania. Ce comori sunt ascunse în România
FANATIK.RO
Documentarul de pe Netflix despre misterele aurului din Transilvania. Ce comori sunt ascunse în România
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO
Știrileprotv.ro
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO
Ce s-a aflat despre Liviu Moroiu de la 'Chefi la cuțite'. Bucătarul a refuzat cuțitul de aur de la chef Ștefan Popescu!
Unica.ro
Ce s-a aflat despre Liviu Moroiu de la 'Chefi la cuțite'. Bucătarul a refuzat cuțitul de aur de la chef Ștefan Popescu!
Acuzat că a uitat limba română, Răducioiu spune adevărul din spatele episodului bizar: "Evident că lumea a rămas şocată. Nu am vrut să jignesc" | EXCLUSIV
Orangesport.ro
Acuzat că a uitat limba română, Răducioiu spune adevărul din spatele episodului bizar: "Evident că lumea a rămas şocată. Nu am vrut să jignesc" | EXCLUSIV
"M-a înșelat. Mi-a luat casa!" Administratora unui bloc din Capitală, înjunghiată până la moarte de un vecin. Un martor a povestit șocat filmul crimei
Observatornews.ro
"M-a înșelat. Mi-a luat casa!" Administratora unui bloc din Capitală, înjunghiată până la moarte de un vecin. Un martor a povestit șocat filmul crimei
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii au nevoie de o foarte bună organizare, în care interesele lor să fie pe primul loc, dar nu interesele imediate
HOROSCOP
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii au nevoie de o foarte bună organizare, în care interesele lor să fie pe primul loc, dar nu interesele imediate
RECOMANDĂRI