Mergi direct la conținut »
Liviu Antal e liber de contract. Impresarul său a anunțat unde va juca fostul golgheter al Ligii 1
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Liviu Antal e liber de contract. Impresarul său a anunțat unde va juca fostul golgheter al Ligii 1

Liviu Antal e liber de contract. Impresarul său a anunțat unde va juca fostul golgheter al Ligii 1

Antal e liber de contract. Impresarul său a anunțat unde va juca fostul golgheteer al Ligii 1. Fostul campion cu Oțelul Galați, dar și al celor de la FC Vaslui, a avut ghinion în ultima perioadă.

De Octavian Cojocaru,

Hapoel Tel Aviv i-a reziliat contractul și este liber de contract. Și în toamnă, Antal a avut necazuri, deoarece a venit la Pandurii, echipă care a intrat în insolvență și nu și-a plătit jucătorii.

Liviu Antal, fost golgheter în Liga 1, și-a reziliat contractul unilateral, fiindcă Hapoel Tel Aviv nu și-a respectat angajamentele.

„E un jucător interesant pentru cluburile din Liga 1”

„Din păcate, cei de la Hapoel nu și-au respectat contractul. Am fost nevoiți să reziliem contractul unilateral, la FIFA.  Sunt convins că Liviu își va găsi echipă în această iarnă. Este un jucător foarte interesant pentru cluburile importante din Liga 1, dar și pentru câteva formații din străinătate.

Liviu este fostul golgheter al Romaniei și unul dintre jucătorii importanți ai campionatului nostru. Așteptăm luna ianuarie, când vom alege cea mai bună soluție pentru el. Cel mai probabil, iși va continua cariera în străinatate”, a spus Bogdan Apostu, impresarul jucătorului, pentru GSP.RO.

Close
Închide
  Close